O Καφετζόπουλος για την κατάθλιψή του:«Είχα ενοχές, ήμουν χάλια, όλα μου φαίνονταν μαύρα και άσκοπα»
Media

O Καφετζόπουλος για την κατάθλιψή του:«Είχα ενοχές, ήμουν χάλια, όλα μου φαίνονταν μαύρα και άσκοπα»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση εκ βαθέων, για την περίοδο της κατάθλιψης που πέρασε, καθώς και για το πώς κατάφερε να το ξεπεράσει.

Τον αγαπημένο ηθοποιό, τον έχουμε απολαύσει σε μοναδικές στιγμές τηλεοπτικά, αλλά και στο θέατρο και είναι ιδιαίτερα αγαπητός από το κοινό.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στο DOT. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι για κάποια περίοδο στη ζωή του αντιμετώπιζε έντονη κατάθλιψη, την οποία εξ αρχής δεν μπορούσε να διαχειριστεί. Σε συζήτηση με την Νάντια Μπουλέ και τον Μίνωα Θεοχάρη, αποκάλυψε το πως κατάφερε να "φύγει" από όλο αυτό, μέσα από την ευκαιρία που του δόθηκε με έναν ρόλο.

«Πέρασα μια περίοδο που ήμουν σε πολύ άσχημη κατάθλιψη. Ευτυχώς όχι αυτοκτονική γιατί είναι και άλλοι που, παίρνοντας τα ίδια φάρμακα με μένα, δεν βγάζουν από το μυαλό τους την σκέψη να κάνουν κακό στον εαυτό τους. Είναι στον άνθρωπο. Εγώ δεν σκεφτόμουν αυτό. Είχα ενοχές, ήμουν χάλια, όλα μου φαίνονταν μαύρα και άσκοπα. Θυμάμαι ότι δεν σταμάτησα ποτέ να λέω αστεία και να αντιδρά ο κόσμος σε αυτά γελώντας. Έκανα αστεία και για την κατάθλιψη μου».

«Εκείνη την περίοδο δεν ήθελα να παίξω, δεν μπορούσα. Ήρθε όμως ο Γιάννης Κακλέας και λίγο για να με βοηθήσει, γιατί με έβλεπε σε αυτό το μαύρο χάλι, μου πρότεινε να παίξω τον Αμερικάνο Βούβαλο του Μάμετ. Του αρνήθηκα και μου πρότεινε μετά να το σκηνοθετήσω. Αρχίσαμε πρόβες και δέκα μέρες πριν την πρεμιέρα μάς εγκατέλειψε ο Τάκης Σπυριδάκης και για να μην πετάξουμε τη δουλειά, έπαιξα εγώ στη θέση μου. Ένας από τους καλύτερους ρόλους που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Λαμπερή θεατρική βραδιά! Τα ερωτευμένα ζευγάρια και τα... χαμόγελα των αστέρων!

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Κρίνοντας, από τη σχέση που έχω με τα παιδιά μου, καλά τα πήγαμε»

Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει: «Μια φορά είχα πηδήξει από τη σκηνή, στοχεύοντας έναν σκηνοθέτη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved