To gossip-tv στα... άδυτα του J2US: Όλα όσα συνέβησαν στο backstage του λαμπερού σόου! (videos+pics)
Media

To gossip-tv στα... άδυτα του J2US: Όλα όσα συνέβησαν στο backstage του λαμπερού σόου! (videos+pics)

Μπορεί το J2US να είναι ένα από τα πιο λαμπερά projects της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, όμως εκεί που γίνεται... χαμός είναι στο παρασκήνιο, εκεί που όλοι οι συντελεστές είναι πιο χαλαροί! 

Το gossip-tv βρέθηκε για ακόμα ένα σαββατόβραδο στο στούντιο όπου φιλοξενούνται τα live του σόου και κατέγραψε τα πάντα και κυρίως αυτά που συνέβαιναν off camera τα οποία συνήθως είναι και πιο ενδιαφέροντα και πικάντικα.

Είδαμε τη Δέσποινα Βανδή μέσα στην υπέροχη μίνι ροζ τουαλέτα της να πηγαινοέρχεται στο καμαρίνι της με την πρώτη ευκαιρία.

Τον Σταμάτη Φασουλή να το διασκεδάζει στα διαλείμματα με χορό και μουσική.

Τη Βίκυ Σταυροπούλου να δίνει με μεγάλο χαμόγελο αυτόγραφα που της ζητούσαν ή να απομονώνεται με τη Μαρία Μπακοδήμου και να τα λένε μακριά από όλους και όλα.

Τη Δανάη Μπάρκα που για ακόμα ένα live ήταν δίπλα στη μητέρα της να τρέχει δίπλα στον Νίκο Κοκλώνη -ο οποίος ήταν ντυμένος από την κορυφή μέχρι τα νύχια με δημιουργίες Dior- στη σκηνή για να χορέψουν και να τραγουδήσουν και να... εξαφανίζεται όταν κόβεται ξαφνικά η μουσική μέσα σε... πανικό! Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Τον Στέλιο Διονυσίου και τη Μαρίνα Πατούλη να... κρύβονται μέχρι τελευταία στιγμή από τους πάντες προκειμένου να μην αποκαλυφθεί ότι ήταν το νέο ζευγάρι του σόου. Μάλιστα η Μαρίνα Πατούλη η οποία εμφανίστηκε με μία κατακόκκινη τουαλέτα, ήταν πολύ εντυπωσιακή όμως λίγο πριν την εμφάνισή της έδειχνε πολύ αγχωμένη. Κάτι που διέκρινε και ο Σταμάτης Φασουλής ο οποίος λίγο πριν την εμφάνισή της στο stage της είπε "ζήστο", θέλοντας να την κάνει να χαλαρώσει.

Μακιγιέρ και αμπιγιέζ να τρέχουν πανικόβλητοι για τους διαγωνιζόμενους αλλά και τους υπόλοιπους συντελεστές.

Κούκλα η Κατερίνα Στικούδη, αν και πρωταγωνίστρια του... πάνω ορόφου του σόου, όταν στη σκηνή εμφανίστηκε η Josephine θέλησε να βρεθεί στον... κάτω όροφο για να απολαύσει το performance της τραγουδίστριας από κοντά.

Μία από τις όμορφες στιγμές του σόου ήταν όταν στη σκηνή εμφανίστηκε ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ο νικητής του Rising Star που αν θυμάστε παρουσίαζε ο Γιώργος Λιάγκας πριν από μερικά χρόνια. Στο τάλεντ σόου ανάμεσα στους κριτές ήταν η Δέσποινα Βανδή η οποία δεν θα μπορούσε να μην τον αγκαλιάσει και να ρωτήσει να μάθει νέα του, λίγο μετά τις ερμηνείες του στη σκηνή του J2US.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τα backstage του χθεσινού σόου:

Διαβάστε επίσης:

J2US: Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών και η στιγμή της αποχώρησης! (photos+videos)

J2US: Ο Κοκλώνης αποκάλυψε εμμέσως ποια είναι η αντικαταστάτρια της Τούνη! Πρόσωπο έκπληξη!

J2US: «Έμεινε» η Ελένη Δήμου με το φιλί στο στόμα από τον Κόνσολο! Δεν το είχαν καν σχεδιάσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved