Η τελευταία ώρα: Ο Αλέξης παίρνει μια παράτολμη απόφαση που θέτει την ζωή του σε κίνδυνο
Media

Η τελευταία ώρα: Ο Αλέξης παίρνει μια παράτολμη απόφαση που θέτει την ζωή του σε κίνδυνο

Η τελευταία ώρα: Ο Ανδρέας και η Λουκία φεύγουν με το σκάφος για μερικές μέρες, και η Μαρίνα δυσκολεύεται να διαχειριστεί την νέα πραγματικότητα.

Η Άσπα παίζει παιχνίδια εξουσίας στη Σίλια για να της στρέψει την προσοχή μακριά από τον Μάρκο αλλά η Σίλια δείχνει να μην μπορεί να το βγάλει από το μυαλό της.

Η Κάτια επισκέπτεται επιτέλους το σπίτι που τους έχει βρει η Σοφία, και αναγκάζεται να καταπιεί την έκπληξή της όταν καταλαβαίνει το σχέδιό της.

Ο Αλέξης, ανήμπορος μακριά από την Κάτια, που νιώθει να ξεγλιστρά μέσα από τα χέρια του, παίρνει μια παράτολμη απόφαση που θέτει την ζωή του σε κίνδυνο. Ο Ανδρέας και η Λουκία φεύγουν με το σκάφος για μερικές μέρες, και η Μαρίνα δυσκολεύεται να διαχειριστεί την νέα πραγματικότητα.

Η Έλλη και η Κική βγαίνουν οι δυο τους για να ξεχάσουν τα ερωτικά τους προβλήματα, όμως τελικά η βραδιά τους κρύβει μια αναπάντεχη έκπληξη.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Μάρκος κρατάει την Έλλη σε απόσταση και οδηγείται σε ένα μεγάλο ξέσπασμα ενώ εκείνη ανακαλύπτει κάτι για τον Άγγελο που την απογοητεύει.

Η Λουκία έρχεται σε ρήξη με τον Ανδρέα πριν από το ταξίδι όσο ο Δαμιανός δολοπλοκεί με τη Μάντυ εναντίον του, ενώ η Μαρίνα προχωρά σε μια ριψοκίνδυνη κίνηση.

Η Ζωή προσπαθεί να μάθει για το παιδί του νεκροταφείου μέχρι τη στιγμή που το βρίσκει. Η Σοφία συναντά την Κάτια για να δουν το σπίτι που τους έκλεισε, αλλά στην πραγματικότητα της επιφυλάσσει μια έκπληξη.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδραση στο σατιρικό τρέιλερ της Μπέτυς Μαγγίρα - «Πόσο χυδαίο»

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Θα λιώσετε! Αυτές είναι οι πιο τρυφερές φώτο μέσα στο σπίτι τους

DWTS: Η αποκάλυψη της Μαριάννας Γεωργαντή - Όταν προσποιήθηκε πως... είναι η Ναταλία Γερμανού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved