Πέτρος Φιλιππίδης: Απαντά στον Γιώργο Λέφα μέσα από τη φυλακή (Video)
Media

Πέτρος Φιλιππίδης: Απαντά στον Γιώργο Λέφα μέσα από τη φυλακή (Video)

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έδωσε την δική του απάντηση στον πρώην συνεργάτη του Γιώργο Λέφα για τις δηλώσεις που είχε κάνει για εκείνον και την γυναίκα του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, έδωσε σκληρή απάντηση μέσω του δικηγόρου του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, στον ηθοποιό και πρώην συνεργάτη του Γιώργο Λέφα.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή, μη δυνάμενος να μιλήσει, να απαντήσει, να ακούσει. Προκαλεί θλίψη άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του για πολλά χρόνια, χωρίς να έχουν εκφράσει ποτέ παράπονο, τώρα να διαγωνίζονται να σπιλώνουν τον Φιλιππίδη, κερδίζοντας λίγα λεπτά δημοσιότητας.

Αυτή είναι η φύση ορισμένων ανθρώπων, χειροκροτούσαν στα εύκολα, σταυρώνουν στα δύσκολα» δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλου στην κάμερα της εκπομπής, Πρωινό.

Ο Τάσος Τεργιάκης στη συνέχεια, ανέφερε πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, η Ελπίδα Νίνου είχε μιλήσει με τον Γιώργο Λέφα πριν προκύψει το κίνημα #metoo.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Να σας θυμίσουμε πως ο Γιώργος Λέφας είχε δηλώσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Τα τελευταία 10 χρόνια εξαφανίστηκε. Ούτε παρέα έκαναν τα παιδιά μας, ούτε παρέα έκαναν οι σύζυγοί μας. Του έστελνα μηνύματα στις γιορτές και δεν μου απαντούσε καν.

Πιστεύω ότι τον οδήγησε να ξεκόψει η αλαζονεία και το καινούριο περιβάλλον του. Πάντα ήταν επιρρεπής στο να ακούει τους άλλους. Η γυναίκα του, η Ελπίδα Νίνου, με πήρε τηλέφωνο μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα όχι. Μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος. Πώς να τα πω για πες μου;»

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε δίκη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού

Πυγαμλίων Δαδακαρίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Έφαγα ένα χαστούκι μέσα στη μούρη, όταν έμαθα...»

Αιμίλιος Χειλάκης για #MeToo: «Είναι τεράστια νίκη να βγαίνουν άτομα και να μιλούν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved