Θανάσης Βισκαδουράκης: «Χειροκροτώ όσους μίλησαν, παλιά μας έλεγαν ατίθασους και ανυπάκουους»
Media

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Χειροκροτώ όσους μίλησαν, παλιά μας έλεγαν ατίθασους και ανυπάκουους»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Mega Καλημέρα» και ήταν πιο αποκαλυπτικός από ποτέ.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην γυναίκα του, στις βίαιες συμπεριφορές αλλά και στο κίνημα #metoo

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως γνώρισε την αγαπημένη του, Κατερίνα, σε ένα μαγαζί στο Κολωνάκι. Τον σταμάτησαν οι φίλες της και ήταν η μόνη που δεν του έδινε σημασία.

«Εάν μου έλεγε κάποιος ότι το 2021 θα είχα παντρευτεί και θα είχα κάνει οικογένεια δεν θα τον πίστευα. Εγώ δεν ήθελα να παντρευτώ και σκεφτόμουν γιατί να ταλαιπωρώ κι άλλους; Μπήκε στη ζωή μου αυτό το κορίτσι και κούμπωσε» και πρόσθεσε:

«Εγώ το έπαιζα καλλιτέχνης στην Κατερίνα κι εκείνη μου είπε “να σου πω μικρέ, ή παντρευόμαστε ή φεύγω”. Ευγνωμονώ τον Θεό που μου έστειλε αυτό το κορίτσι».

Δείτε το βίντεο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις βίαιες συμπεριφορές δηλώνοντας: «Όταν έβλεπα την αδικία πεταγόμουν. Βρέθηκα κοντά σε κόντρες συναδέλφων, αρπάχτηκα και με χειροδικία, γιατί αυτό που έκαναν είναι ανεπίτρεπτο», ενώ αποκάλυψε πως θα τον πάρει η σύντροφός του για να καταθέσει στο δικαστήριο σχετικά με τέτοια υπόθεση.

Επίσης μίλησε και για το κίνημα #metoo: «Όταν τα λέγαμε παλιότερα γελάγανε και μας λέγανε ατίθασους και ανυπάκουους. Θέλω να χειροκροτήσω τα αγόρια και τα κορίτσια που μίλησαν, όταν μιλούσαν παλιότερα δεν τους άκουγε κανένας».

Δείτε το βίντεο με όλα όσα αποκάλυψε.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Απαντά στον Γιώργο Λέφα μέσα από τη φυλακή (Video)

Έχασε τα λόγια της η Κατερίνα Καινούργιου - Η μπηχτή για το Παρίσι μετά τον σάλο με τη Μαγγίρα

Συγκλονίζει ο Ηλίας Βρεττός: «Με έβριζε, με απειλούσε κι ένιωθα κάτι αιχμηρό στην κοιλιά μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved