Media

Μαγγίρα: Το bullying που δέχτηκε η κόρη της από καθηγητή της - Το τηλεφώνημα στο υπουργείο Παιδείας

Gossip-tv Team

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» και ήταν άκρως αποκαλυπτική. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο bullying που δέχτηκε η κόρη της από καθηγητή της.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, «Μαμά-δες» και μεταξύ άλλων μίλησε για το bullying που δέχτηκε η κόρη της Λήδα από έναν καθηγητή της στο γυμνάσιο, λόγω της δυσλεξίας της.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός και παρουσιάστρια ανέφερε: «Η Λήδα έχει υποστεί bullying από καθηγητή της. Πήγαινε σε μουσικό σχολείο και στην πρώτη γυμνασίου πήρε 17 σε ένα μουσικό μάθημα. Στο δεύτερο είδα πως το 17 έγινε 15 και σκέφτηκα πως κάτι θα είχε να μου πει ο καθηγητής της. Μου λέει, λοιπόν, αυτός “ξέρετε η Λήδα δεν κάνει για αυτό το σχολείο. Καλύτερα να την πάτε σε ένα συμβατικό γιατί δεν είναι ήσυχη στην τάξη”. Το αποκρίνομαι, “ξέρετε ότι έχει απόσπαση συγκέντρωσης; Έχω φέρει κρατικό χαρτί στο γραφείο των καθηγητών και έχει δυναναγνωσία και δισορθογραφία”.

Και μου λέει τότε πως “αυτά δεν υπάρχουν… δυσλεξίες και τέτοια είναι στο μυαλό σας. Να την πάρετε και να την πάτε σε ένα συμβατικό σχολείο κοντά στη γειτονιά σας”. Και του λέω ότι αυτά τα παιδιά εδώ έχουν δώσει κάποιες εξετάσεις για να μπουν, έχετε διακρίνει κάποιο ταλέντο και μου λέτε τώρα να το πάρω και να το πάω….Και εκεί εξαγριώθηκα».

Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πώς πήρε τηλέφωνο στο υπουργείο Παιδείας και μίλησε με την σύμβολο των μουσικών σχολείων για να λυθεί το θέμα.

Δείτε όσα αποκάλυψε στο παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Η τραγουδίστρια Τίνα Μελά υποστηρίζει πως έπεσε θύμα απαγωγής από πελάτη νυχτερινού κέντρου (video)

Δανάη Μπάρκα: Έμαθε τις εξελίξεις στη Γη της ελιάς και έμεινε: «Θα γίνει της βεντέτας»! (video)

Η Μπάρμπα καταγγέλλει ότι κινδυνεύει: «Έχει εμπάθεια, είναι επικίνδυνο πια, έπινε κάτω από το σπίτι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved