Μόλις Χθες: Η Κέλλυ παίρνει απόφαση να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή
Media

Μόλις Χθες: Η Κέλλυ παίρνει απόφαση να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (16/11), η αποκάλυψη του Ρένου στον Μιχάλη για τον ιατροδικαστή εξέταση του Αλέξανδρου, του δίνουν ελπίδες ότι θα καταφέρει επιτέλους να αποδείξει την αθωότητά του μετά από τόσα χρόνια, και θα τον φέρουν ξανά κοντά με τη μητέρα του.

Η Έλενα, τυφλωμένη απ’ τη ζήλια της, θα προσπαθήσει να τον σαμποτάρει με τη βοήθεια του Σπύρου. Τα νέα όμως θα φτάσουν και στα αυτιά της Λουίζας μέσα από την Κατερίνα και θα της επαναφέρουν οδυνηρές μνήμες. Ο Αντώνης αποφασίζει να επιστρέψει σπίτι του, κάτι που θα κάνει τη Δάφνη πολύ χαρούμενη, όχι όμως και τη Χριστίνα την οποία παράλληλα προσπαθεί να προσεγγίσει ο Αχιλλέας. Η Νόρα υποψιάζεται ότι κάτι τρέχει με τον Σταύρο που είναι απασχολημένος με την Κορίνα. Η Κέλλυ παίρνει απόφαση να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Μόλις Χθες, είδαμε...

Ο Θάνος λέει στην Μαρία να πάνε στην αστυνομία να καταγγείλουν τη Δάφνη γιατί κινδυνεύει. Η Μαρία αρνείται και του λέει ότι κατανοεί γιατί συμπεριφέρεται έτσι. Ο Μιχάλης, ανήσυχος, τρέχει στο σπίτι της Λουίζας να μάθει πώς είναι η Κατερίνα. Η Δάφνη ζητάει από τον Αντώνη να γυρίσει σπίτι με μόνη προϋπόθεση να ελέγχει εκείνη τους τραπεζικούς λογαριασμούς αλλά ο Αντώνης αρνείται. Στο ξενοδοχείο επικρατεί πανικός γιατί κάποιοι πελάτες έπαθαν τροφική δηλητηρίαση και οι δημοσιογράφοι έχουν πέσει πάνω τους να μάθουν λεπτομέρειες. Ο Ορέστης μπαίνει ξανά στη διεύθυνση του ομίλου μετά το εκβιασμό που έκανε στη μητέρα του. Την εμφάνισή του κάνει ο Ρένος, ένας πρώην συγκρατούμενος του Μιχάλη, που τον ψάχνει για να του δώσει σημαντικές πληροφορίες. Μία γυναίκα ορμάει στο ξενοδοχείο και κατηγορεί τη Λουίζα ότι σκότωσε τον άντρα της.

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Ένα νέο πρόσωπο φέρνει τα πάνω - κάτω! Ποιος είναι ο Ρένος που εισβάλλει στη σειρά

Big Brother: Ο Στηβ Μιλάτος τώρα και ηθοποιός! Σε αυτή την καθημερινή σειρά εισβάλλει την Δευτέρα

Μόλις Χθες: Οι προσπάθειες της Μαρίας να πλησιάσει τον Μιχάλη στο... κενό - Αποκλειστικά στιγμιότυπα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved