Μόλις Χθες: Η Μαρία αντιμέτωπη με τα λάθη του παρελθόντος - Αποκλειστικά στιγμιότυπα
Media

Μόλις Χθες: Η Μαρία αντιμέτωπη με τα λάθη του παρελθόντος - Αποκλειστικά στιγμιότυπα

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (15/11), ο Θάνος λέει στην Μαρία να πάνε στην αστυνομία να καταγγείλουν τη Δάφνη γιατί κινδυνεύει.

Η Μαρία αρνείται και του λέει ότι κατανοεί γιατί συμπεριφέρεται έτσι. Ο Μιχάλης, ανήσυχος, τρέχει στο σπίτι της Λουίζας να μάθει πώς είναι η Κατερίνα. Η Δάφνη ζητάει από τον Αντώνη να γυρίσει σπίτι με μόνη προϋπόθεση να ελέγχει εκείνη τους τραπεζικούς λογαριασμούς αλλά ο Αντώνης αρνείται. Στο ξενοδοχείο επικρατεί πανικός γιατί κάποιοι πελάτες έπαθαν τροφική δηλητηρίαση και οι δημοσιογράφοι έχουν πέσει πάνω τους να μάθουν λεπτομέρειες.

Ο Ορέστης μπαίνει ξανά στη διεύθυνση του ομίλου μετά το εκβιασμό που έκανε στη μητέρα του. Μία γυναίκα ορμάει στο ξενοδοχείο και κατηγορεί τη Λουίζα ότι σκότωσε τον άντρα της.

Ο Ρένος, ένας πρώην συγκρατούμενος του Μιχάλη, εμφανίζεται με σημαντικές πληροφορίες για τη δολοφονία του Αλέξανδρου. Η αποκάλυψη ότι η νεκροψία του πατέρα της Λουίζας ήταν πλαστή δίνει ελπίδες στον Μιχάλη, που ταξιδεύει στην Ιταλία για να βρει περισσότερα στοιχεία και να αποδείξει την αθωότητά του.

Δείτε τα αποκλειστικά στιγμιότυπα στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Ένα νέο πρόσωπο φέρνει τα πάνω - κάτω! Ποιος είναι ο Ρένος που εισβάλλει στη σειρά

Big Brother: Ο Στηβ Μιλάτος τώρα και ηθοποιός! Σε αυτή την καθημερινή σειρά εισβάλλει την Δευτέρα

Μόλις Χθες: Οι προσπάθειες της Μαρίας να πλησιάσει τον Μιχάλη στο... κενό - Αποκλειστικά στιγμιότυπα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved