Κάτι Ξαναψήνεται: Το πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας έκλεισε με ξέφρενο πάρτι και δώρα (video)
Media

Κάτι Ξαναψήνεται: Το πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας έκλεισε με ξέφρενο πάρτι και δώρα (video)

Στο Κάτι Ξαναψήνεται (15-11) είδαμε χορό, κέφι και το απόλυτο πάρτι να διαδραματίζεται στην ολοκλήρωση της πρώτης μαγειρικής ημέρας της εβδομάδας. 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχεται κάθε εβδομάδα πέντε διαφορετικούς παίκτες, οι οποίοι ξεδιπλώνουν τις μαγειρικές τους ικανότητες και προσπαθούν να κερδίσουν το έπαθλο της Παρασκευής.

Το Κάτι Ξαναψήνεται, έχει γίνει η αγαπημένη μαγειρική συνήθεια των τηλεθεατών, αφού κάθε απόγευμα το παρακολουθούν, μαθαίνοντας όχι μόνο καινούριες συνταγές από τους εκάστοτε παίκτες, αλλά και για να γελάσουν με τα σχόλια, που κάνουν οι αντίπαλοι παίκτες.

Στο σημερινό επεισόδιο (15-11), οικοδέσποινα ήταν η Ελένη, η οποία με ένα εντυπωσιακό outfit υποδέχτηκε τους καλεσμένους της: Τον Χάρη, τον Παναγιώτη, την Μαρία και την Ελένη. Ξεκινώντας το μενού της με κανελλόνια πέστο και κλείνοντας με ένα σοκολατένιο γλυκό, περίμενε να πάρει τα πιο θετικά σχόλια από τους συμπαίκτες της και να συγκεντρώσει έτσι μια πολύ υψηλή βαθμολογία.

Εκτός από τα όμορφα και δημιουργικά πιάτα της, η Ελένη έκρυβε μιια μεγάλη έκπληξη για τα υπόλοιπα παιδιά. Είχε καλέσει την Ειρήνη, μια φίλη της που είναι τραγουδίστρια, για να διασκεδάσουν παρέα όλοι μαζί. Επίσης, η Ελένη έκρυβε και ένα υπέροχο δώρο για τους διαγωνιζόμενους: ένα πανέμορφο ρολόι για το σπιτι.

Δείτε τα σχετικά βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Κάτι ξαναψήνεται:Φόρεσε λεοπάρ μίνι φούστα, η Σπυροπούλου έμεινε άναυδη και το Twitter την «στόλισε»

Άφησε τις πίστες, έκανε παιδί, άλλαξε όνομα και πήγε στο Κάτι ξαναψήνεται - Άφωνη η Σπυροπούλου

Κάτι ξαναψήνεται: Πανικός στα social media για το φόρεμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved