Άγριες Mέλισσες: Η άφιξη ενός άντρα κι ένας θάνατος φέρνουν και πάλι τα πάνω κάτω
Media

Άγριες Mέλισσες: Η άφιξη ενός άντρα κι ένας θάνατος φέρνουν και πάλι τα πάνω κάτω

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, οι προσπάθειες του Πέτρου και της Ασημίνας να αποσπάσουν πληροφορίες απ’ την Υπατία Σκαφά πέφτουν στο κενό

Την ίδια προσπάθεια θα κάνει κι ο Ζάχος για να φτάσει στην πολυπόθητη αλήθεια. Η Βιολέτα και ο Κυριάκος εμμένουν στην απόφασή τους, να σταματήσουν να συνεταιρίζονται. Θα καταφέρουν να τους αλλάξουν γνώμη;

Ο Δούκας και η Μυρσίνη ετοιμάζονται για το ταξίδι τους στο Παρίσι, ενώ ο Μελέτης με τον Ακύλα θα έχουν τη πρώτη τους σφοδρή σύγκρουση. Το κλίμα στη θεατρική ομάδα του Λευτέρη είναι τεταμένο, με αφορμή το λογοκριμένο κείμενο. Η άφιξη ενός μυστηριώδη άντρα κι ένας θάνατος, που κανείς δεν ξέρει αν είναι ατύχημα ή δολοφονία, θα φέρουν και πάλι τα πάνω- κάτω.


Τα νέα του απρόσμενου θανάτου θα τους συγκλονίσουν όλους, ενώ η Ελένη και ο Πέτρος είναι σίγουροι πως δεν πρόκειται για ατύχημα. Ο Ζάχος γνωρίζει τον Μαρίνο Ξανθό που καταφέρνει να του ρίξει στάχτη στα μάτια για τις δολοφονίες των μελών της ΕΑΚ.

Ο Κυριάκος κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο, ενώ ο Δούκας και η Μυρσίνη στο Παρίσι έρχονται ξανά κοντά και καταφέρνουν να περάσουν στιγμές ξεγνοιασιάς. Ο Βαρουξής μοιράζεται με τον Λάμπρο ένα παράτολμο σχέδιο, ενώ στο καφενείο η επιστροφή του Προκόπη αναστατώνει το χωριό.

Η μέρα της πρεμιέρας της θεατρικής παράστασης έχει φτάσει, όλα όμως δείχνουν πως θα εξελιχθεί σε πεδίο μάχης, με πολλές συγκρούσεις.

Διαβάστε επίσης

Θεοφανία Παπαθωμά: «Λατρεύω τους ρόλους εποχής, θα ήθελα να ζω στην εποχή της αναγέννησης»

Αποκλειστικό Άγριες Μέλισσες: Όλοι ρωτάνε στο Διαφάνι για εκείνη! Αυτό είναι το νέο πρόσωπο

Άγριες μέλισσες: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε: «Η αγάπη Άλκη-Ουρανίας δεν έχει τελειώσει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved