Elif: Ο Κερέμ χτυπάει τον Σεντάτ
Media

Elif: Ο Κερέμ χτυπάει τον Σεντάτ

Τι θα δούμε σήμερα, 17 Νοεμβρίου στη σειρά, Elif; 

Ο Λεβέντ και η Χουμεϊρά κάνουν ποδήλατο, αν και στην αρχή η Χουμεϊρά είναι τρομαγμένη και δεν θέλει να συνεχίσει. Ο Λεβέντ όμως την ενθαρρύνει και τελικά η Χουμεϊρά νιώθει υπέροχα κάνοντας κάτι διαφορετικό, αγνοώντας ακόμα και ένα μικρό ατύχημα.

Είναι χαρούμενη επειδή τα κατάφερε. Ο Σεντάτ συνεχίζει να κουτσομπολεύει τη Μελέκ σε όλη τη γειτονιά, έχοντας ένα νέο σχέδιο για να την πλησιάσει. Ο Εμιρχάν πηγαίνει στο σπίτι του Σαφάκ για να κάνει μια σχολική εργασία και η Λεμάν χαίρεται πολύ όταν τον βλέπει.

Ο Κερέμ πηγαίνει την Ασλί σπίτι της αλλά τους βλέπει ο Σεντάτ. Όταν ο Κερέμ απομακρύνεται, ο Σεντάτ μιλάει άσχημα στην Ασλί. Όμως ο Κερέμ τους βλέπει, επιστρέφει και χτυπάει τον Σεντάτ για να του δώσει ένα μάθημα.

Μετά από αυτό το επεισόδιο, ο Σεντάτ θυμώνει ακόμα περισσότερο με την Ασλί. Η Κιγιμέτ ακούει τη Ματσιντέ να μιλάει στον Λεβέντ για την ασθένειά της και χαίρεται με τη δυστυχία της αδελφής της…

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε:

Ο Σαφάκ βρίσκεται σε δίλημμα. Πιστεύει πως πρέπει να φύγει αλλά από την άλλη θέλει σαν τρελός η Ζουλιντέ να τον κάνει να την πιστέψει και να τον πείσει να μείνει. Η Ζουλιντέ υποφέρει και εκείνη καθώς από τη μια θέλει να πει τα πάντα στον Σαφάκ αλλά από την άλλη δεν τολμάει να πει λέξη για να προστατέψει τον Εμιρχάν. Η Κιγιμέτ και ο Μαχίρ περιμένουν πως και πως να δημιουργηθεί στην εταιρία το απόλυτο χάος. Η Μελέκ μαθαίνει πως ο Σεντάτ μιλάει με άσχημα λόγια για εκείνη σε όλη τη γειτονιά και τη συκοφαντεί. Η Λεμάν νοσταλγεί τον Εμιρχάν αλλά δεν θέλει αυτό να το μάθει κανείς. Η Μπιρτσέ και ο Ακίν λαμβάνουν μέρος σε έναν διαγωνισμού σχεδίου και ένας γλυκός ανταγωνισμός ξεκινάει μεταξύ τους, που καταλήγει σε φλερτ…

Διαβάστε επίσης:

Elif: Η Ματσιντέ σοκάρεται όταν ο γιατρός της λέει πως πάσχει από Αλτσχάιμερ

Elif: Η Ελίφ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που δεν θέλει να το μοιραστεί με τη μητέρα της

Elif: Η υγεία της Ματσιντέ επιδεινώνεται αλλά εξακολουθεί να κρύβει από όλους την αλήθεια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved