Elif: Η υγεία της Ματσιντέ επιδεινώνεται αλλά εξακολουθεί να κρύβει από όλους την αλήθεια
Media

Elif: Η υγεία της Ματσιντέ επιδεινώνεται αλλά εξακολουθεί να κρύβει από όλους την αλήθεια

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Η Παρλά είναι χαρούμενη επειδή θα πάει στο πάρτι με τον Κερέμ. Ο Κερέμ λίγο αργότερα θυμάται πως την ημέρα του πάρτι πρέπει να παρευρεθεί σε μια εξαιρετικά σημαντική επαγγελματική συνάντηση.

Όμως παράλληλα δεν θέλει να αναστατώσει την αρραβωνιαστικιά του. Η υγεία της Ματσιντέ επιδεινώνεται αλλά εξακολουθεί να κρύβει από όλους την αλήθεια.

Η Χουμεϊρά όμως την παρατηρεί και καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά για αυτό και προτείνει στη μητέρα της να επισκεφθούν έναν γιατρό. Η Ράνα και ο Μαχίρ συμμαχούν εναντίον του Κερέμ. Η Ασλί μιλάει με την Μπιρτσέ για τον Κερέμ.

H Ασλί αντιλαμβάνεται ότι η Ράνα καταστρώνει δικά της σχέδια πίσω από την πλάτη του Κερέμ και θέλει να τον ενημερώσει. Η Ράνα έρχεται σε σύγκρουση με τον Κερέμ για θέματα δουλειάς και θέλει να του επιβληθεί αλλά εκείνος δεν εγκρίνει τα αιτήματά της και ο διάλογος τους τελειώνει άσχημα. Η Ράνα δεν σκοπεύει όμως να παραιτηθεί από τις

φιλοδοξίες της και κάνει νέα σχέδια. Η Ζουλιντέ είναι λυπημένη επειδή η καλή της σχέση με τον Σαφάκ έχει διακοπεί…

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε:

Η Μελέκ έχει πολλούς ανεξόφλητους λογαριασμούς και συνεχίζει να προσπαθεί να βρει δουλειά. Η άσχημη οικονομική της κατάσταση την αγχώνει αλλά προσπαθεί να το κρύψει από την Ελίφ. Η Ασλί και ο Κερέμ δουλεύουν μαζί και η Παρλά αναρωτιέται τι συμβαίνει ανάμεσά τους. Φέρεται όμως φιλικά στην Ασλί αν και δεν τη συμπαθεί καθόλου. Η Παρλά καλεί τον Κερέμ να πάνε μαζί σε ένα πάρτι. Η Ελίφ καταλαβαίνει πως η μητέρα της είναι στεναχωρημένη επειδή δεν έχουν χρήματα και επειδή δεν έχει βρει ακόμα δουλειά. Κάποιος καλεί από το γραφείο του Κερέμ και λέει στη Μελέκ πως πήρε τη δουλειά, χωρίς εκείνη να ξέρει ποιος είναι στην πραγματικότητα ο ιδιοκτήτης της εταιρίας. Η Μελέκ χαίρεται πολύ με αυτή την ευχάριστη εξέλιξη…

Διαβάστε επίσης:

Elif: Η Ασλί και ο Κερέμ δουλεύουν μαζί και η Παρλά αναρωτιέται τι συμβαίνει ανάμεσά τους

Elif: Ο Σαφάκ είναι δυστυχισμένος

Elif: Η Αλέβ και ο Τουφάν καταστρώνουν νέα σχέδια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved