Η τελευταία ώρα: Ο Αλέξης λιποθυμά μπροστά στα μάτια της Κάτιας
Media

Η τελευταία ώρα: Ο Αλέξης λιποθυμά μπροστά στα μάτια της Κάτιας

Η τελευταία ώρα: Ο Αντρέας με την Λουκία ζουν τον δεύτερο μήνα του μέλιτος ενώ η Έλλη βρίσκει ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τον Μάρκο. 

Ο Αλέξης λιποθυμά μπροστά στα μάτια της Κάτιας. Μπαίνει άμεσα στο νοσοκομείο, και γίνεται η αφορμή να συναντηθούν η Μαρίνα με την Σοφία.

Ο Νικόλας, όταν το μαθαίνει, αποφασίζει να κάνει μια κουβέντα μαζί του, άντρας προς άντρα. Ο Αντρέας με την Λουκία ζουν τον δεύτερο μήνα του μέλιτος ενώ η Έλλη βρίσκει ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τον Μάρκο.

Ο Γιώργος συμβουλεύεται την ξαδέρφη του για να κερδίσει την Κική, ενώ η Κική παράλληλα τον αποφεύγει και μαθαίνει ότι η υπόθεση της Θεοδώρου φαίνεται να μην έχει κλείσει οριστικά.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Άσπα παίζει παιχνίδια εξουσίας στη Σίλια για να της στρέψει την προσοχή μακριά από τον Μάρκο αλλά η Σίλια δείχνει να μην μπορεί να το βγάλει από το μυαλό της. Η Κάτια επισκέπτεται επιτέλους το σπίτι που τους έχει βρει η Σοφία, και αναγκάζεται να καταπιεί την έκπληξή της όταν καταλαβαίνει το σχέδιό της.

Ο Αλέξης, ανήμπορος μακριά από την Κάτια, που νιώθει να ξεγλιστρά μέσα από τα χέρια του, παίρνει μια παράτολμη απόφαση που θέτει την ζωή του σε κίνδυνο. Ο Ανδρέας και η Λουκία φεύγουν με το σκάφος για μερικές μέρες, και η Μαρίνα δυσκολεύεται να διαχειριστεί την νέα πραγματικότητα.

Η Έλλη και η Κική βγαίνουν οι δυο τους για να ξεχάσουν τα εpωτικά τους προβλήματα, όμως τελικά η βραδιά τους κρύβει μια αναπάντεχη έκπληξη.

Διαβάστε επίσης:

Κάτι Ξαναψήνεται: Το πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας έκλεισε με ξέφρενο πάρτι και δώρα (video)

Πόπη Αστεριάδη: Στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά από χρόνια!

Ο Γιώργος Θεοφάνους έρχεται στο OPEN για «Ένα Τραγούδι Ακόμα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved