GNTM: Tο περιστρεφόμενο κουτί, ο μειωμένος χρόνος και τα ... αντίποινα στην Κυβέλη! (video)
Media

GNTM: Tο περιστρεφόμενο κουτί, ο μειωμένος χρόνος και τα ... αντίποινα στην Κυβέλη! (video)

GNTM 4: To weird posing ήταν ο πρωταγωνιστής του σημερινού επεισοδίου (15-11), με το reward challenge να αποτελεί μάθημα για την δοκιμασία αποχώρησης. 

H φετινή σεζόν του Greece's Next Top Model ήρθε, για να μας αποδείξει το πόσο απαιτητικά είναι κάθε φορά τα concepts και ότι τελικά η Ζενεβιέβ, ως art director έχει πάντα έμπνευση.

Στο σημερινό επεισόδιο (15-11) είδαμε το θέμα του weird posing να είναι κεντρικό, με την Ζενεβιέβ και τον Γιώργο Καράβα να τονίζουν στα παιδιά ότι ένα σωστό μοντέλο πρέπει να σπάσει για να λάμψει. Μετά από το reward challenge, το θέμα της καραντίνας συνέχισε να είναι πρωταγωνιστικό, καθώς ήταν ένα μάθημα για τους διαγωνιζόμενους, για να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το concept της δοκιμασίας

Το concept της φωτογράφισης για τους TOP11 είναι εμπνευσμένο από το πως βίωσε ο κάθε διαγωνιζόμενος την καραντίνα σαν κατάσταση, το τι συναίσθημα είχε και το πως μπορούσε να λειτουργήσει σε ένα καθεστώς εγκλεισμού. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια καμπάνια γνωστής εταιρίας επίπλων και το σετ της φωτογράφισης ήταν ένα περιστρεφόμενο κουτί, μέσα στο οποίο έπρεπε τα παιδιά να ποζάρουν με περίεργες πόζες και ήρεμη έκφραση.

Ο Κωνσταντίνος, η Κυβέλη και τα disavantage

Ο Κωνσταντίνος ήταν ο νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας και εκείνος που είχε το avantage για την δοκιμασία. Ο ίδιος μοίρασε τα disadvantage στην Ειρήνη, με την δικαιολογία ότι είναι αρκετά ψηλή, άχαρη στις κινήσεις της και θα δυσκολευόταν ιδιαίτερα, αλλά και στην Κυβέλη.

Οι περισσότεροι μίλησαν για αντίποινα καθώς η Κυβέλη είχε δώσει στον Κωνσταντίνο το προηγούμενο disadvantage, που φυσικά τον είχε κάνει να κερδίσει και την δοκιμασία. Η ίδια ήταν σίγουρη ότι θα έπαιρνε το μειονέκτημα στην δοκιμασία και το δήλωσε και στις κάμερες.

Ο Κωνσταντίνος αρνήθηκε οποιοδήποτε σενάριο ανταπόδωσης, καθώς στήριξε την επιλογή του στο γεγονός ότι η Κυβέλη είχε δυσκολευτεί σε κονσεπτ με λιγότερο χρόνο και περιστροφή.

Ποιός θα είναι ο καλύτερος;

Διαβάστε επίσης:

GNTM: To weird posing, η Ζενεβιέβ, ο εγκλεισμός και ... τα έπιπλα (video&photos)

GNTM: Ένα «κλικ» θα αποβεί μοιραίο απόψε (Video)

Το «GNTM 4» φεύγει, το «Masterchef 6» έρχεται

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved