Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος τσακώθηκε με τη Μυρτάλη και το Twitter έκανε... πάρτι! (photos)
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος τσακώθηκε με τη Μυρτάλη και το Twitter έκανε... πάρτι! (photos)

H Γη της ελιάς: Στέφανος και Μυρτάλη ήρθαν σε μεγάλη ρήξη, με αφορμή την Ιουλία, που θέλησε να τους επισκεφθεί το σπίτι τους, με τα tweets πραγματικά να παίρνουν φωτιά.

Η σχέση της Ιουλίας Βρεττάκου και του Στάθη Καπερνάρου έχει φέρει τα πάνω κάτω στην Αερόπολη και οι περισσότεροι τους κοιτούν περίεργα και τους σχολιάζουν, ειδικά μετά το σοβαρό ατύχημα της Αρετής, που της έχει στερήσει προσωρινά την ικανότητα να περπατάει.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Χάιδω πληροφορήθηκε μέσα από την αστυνομία ότι η Ιουλία κατέθεσε και έσωσε τον Στάθη από την φυλάκιση. Τα σχέδιά της χάλασαν, καθώς όλο αυτό ήταν μια καλοστημένη παγίδα της, για να μπορέσει να κλείσει τον Στάθη στην φυλακή και να απαλλαγεί οριστικά από την παρουσία του

Μια συγκλονιστική στιγμή είδαμε στο σημερινό επεισόδιο (15-11) από την Γη της Ελιάς, όπου ο Στέφανος με την Μυρτάλη τσακώνονται έντονα, με κανέναν να μην υποχωρεί. Αφορμή στάθηκε η επίσκεψη της Ιουλίας στο σπίτι τους, για να δει την Μυρτάλη. Ο Στέφανος της έδιωξε κακήν κακώς και εκεί ήρθε η ρήξη. Η Μυρτάλη του τόνισε ότι δεν έχει το δικαίωμα να φέρεται έτσι στην οικογένειά της και ότι εκείνη θα βλέπει τη θεία της, ο, τι και να έχει συμβεί. Ο Στέφανος, από την πλευρά του, της ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να την ξαναδει στο σπίτι του και ότι η Ιουλία είναι εκείνη που οριστικά κατέστρεψε την οικογένειά του και την σχέση των γονιών του, αφού μπήκε στη μέση, ως τρίτο πρόσωπο.

Το Twitter πραγματικά πήρε φωτιά, με τους χρήστες να κάνουν σενάριο για χωρισμό. Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Ο Βασιλόπουλος έδωσε spoiler: «Θα εισβάλω για κακό» - H πρώτη φωτό από τα γυρίσματα

Δανάη Μπάρκα: Έμαθε τις εξελίξεις στη Γη της ελιάς και έμεινε: «Θα γίνει της βεντέτας»! (video)

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος παραδίδεται στην αστυνομία για τον πυροβολισμό του Στέφανου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved