Ξέσπασε η Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Νευρίασα όταν διάβασα η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου»
Media

Ξέσπασε η Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Νευρίασα όταν διάβασα η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου»

The 2night show: Το ξέσπασμα της Μαρκέλλας Γιαννάτου. Η ηθοποιός, που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την απολαμβάνουμε στη σειρά Άγριες Μέλισσες, ήταν φιλοξενούμενη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στη σχέση της με τον σκηνοθέτη της σειράς, Λευτέρη Χαρίτο αλλά και πώς ένιωσε όταν ξαφνικά άρχισαν να την αναφέρουν ως «σύντροφό» του και όχι με το όνομά της.

«Έπαθα σοκ όταν ο Λευτέρης μίλησε δημόσια για την σχέση μας. Ήταν συγκινητικό, δεν θα πω κάτι αρνητικό για αυτό. Δεν θα το έκανα εγώ, βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων είτε τους θαυμάζω είτε όχι».

«Όταν διάβασα κάπου η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, νευρίασα. Δουλεύω από το 2005 και δεν ξέρουν ποιος ήταν ο σύντροφός μου πριν τον Λευτέρη. Ξαφνικά χάνω το ονοματεπώνυμό μου. Αυτό δεν είναι σημάδι πατριαρχίας; Γιατί κανείς δεν ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ; Δεν με πόνεσαν τα σχόλια. Δεν είπε κανείς που ήταν ο Λευτέρης και τι έκανε τόσα χρόνια. Μήπως κάτι εγώ έκανα και ήρθε στον ΑΝΤ1; Όχι, επειδή είναι άντρας και μπορεί. Εγώ που είμαι γυναίκα, μάλλον κάποιος με βοήθησε» δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Για τον ρόλο της και τη συνεργασία της με τον Αιμίλιο Χειλάκη είπε:

«Με τον Αιμίλιο Χειλάκη έχουμε ξαναϋπάρξει τηλεοπτικό ζευγάρι στην “Κλεμμένη ζωή” εδώ στον ANT1. Είναι ωραία, έχουμε βρει χρόνο να δημιουργούμε και πολλά ανάμεσα στις σκηνές. Ο σκηνοθέτης έχει κάνει καλή επιλογή στους ηθοποιούς. Σε πλειοψηφία είναι πάρα πολύ καλοί άνθρωποι. Με τον Λευτέρη η δουλειά βγαίνει όπως θα έβγαινε με το να με σκηνοθετούσε ένας καλός σκηνοθέτης. Δεν μεταφέρουμε τα επαγγελματικά μας στο σπίτι. Είναι εξαίρετος σκηνοθέτης, όπως και οι άλλοι δύο σκηνοθέτες που έχουμε, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Μιχάλης Κωνσταντάτος»

Διαβάστε επίσης

Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Έλεγαν ότι μπήκα στις Άγριες Μέλισσες επειδή είμαι η σύντροφος του Χαρίτου»

Η Γιαννάτου δίνει spoiler για τις Άγριες Μέλισσες: «Η Ζωή φλερτάρει πολύ έντονα με τον κίνδυνο»!

Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο χαρακτήρας έφερε πανικό στο twitter και δεν είναι ο Ακύλας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved