GNTM: Η ιδιαίτερη δοκιμασία με τα άλογα και το στοχευμένο disadvantage  (video&photos)
Media

GNTM: Η ιδιαίτερη δοκιμασία με τα άλογα και το στοχευμένο disadvantage (video&photos)

Στο GNTM 4 πρωταγωνίστησαν οι campers, τα άλογα, το υγρό στοιχείο και η λαχτάρα των παικτών να πάρουν την καλύτερη φωτογραφία, λίγο πριν την κρίσιμη δεκάδα. 

Μια ανάσα πριν από τους καλύτερους 10 του Greece's Next Top Model, ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά και οι απαιτήσεις συνεχώς ανεβαίνουν.

Η σημερινή δοκιμασία ήταν ιδιαίτερη και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι φωτογραφίες που βγήκαν και πήγαν στο πλατό, ήταν όλες φανταστικές. Τα μοντέλα είχαν σαν παρτενέρ ένα πανέμορφο άλογο, με το οποίο έπρεπε να συνεργαστούν με τον καλύτερο τρόπο, για να κερδίσουν την καλύτερη φωτογραφία.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ο Ναπολέων, ήταν ο νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας και εκείνος ο οποίος είχε avantage για τον εαυτό του, αλλά και ένα disadvantage, το οποίο είχε να κάνει με τον χρόνο, αλλά και με μειωμένη καθοδήγηση από της Ζενεβιέβ και τον Γιώργο Καράβα.

Το avantage του Ναπολέων είχε να κάνει με την έξτρα καθοδήγηση του καθώς, πριν από την δοκιμασία, ο ίδιος θα είχε επιπλέον χρόνο με τον εκπαιδευτή, για να του δόσει τα καλύτερα tips, για την καλύτερη φωτογραφία. Το disadvantage αποφάσισε να το δώσει στη Μαρία, η οποία θα έπρεπε να κάνει τα αδύνατα δυνατά στο μισό χρόνο, απ' όσο είχαν οι υπόλοιποι παίκτες.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ποιος θα έχει την καλύτερη φωτογραφία;

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Το πρώτο ταξίδι του διαγωνισμού είναι γεγονός - Τα μοντέλα σε ρόλο camper (videos)

GNTM: Ένα ταξίδι εκτός έδρας και μια αποχώρηση στο τέλος της ημέρας (Video)

GNTM: Αγνώριστη η Ραφαέλα ένα μήνα μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι – Άλλος άνθρωπος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved