Elif: Ο Τουφάν απειλεί τη Ζουλιντέ πως θα πει στον Εμιρχάν την αλήθεια
Media

Elif: Ο Τουφάν απειλεί τη Ζουλιντέ πως θα πει στον Εμιρχάν την αλήθεια

Τι θα δούμε σήμερα, 18 Νοεμβρίου στη σειρά, Elif

Η Μελέκ και η Ασλί δέχονται συνέχεια ενοχλήσεις από τον Σεντάτ και η Μελέκ ξέρει πως πρέπει να βρουν σύντομα ένα νέο σπίτι για να προστατέψει την κόρη της. Τα οικονομικά προβλήματα όμως αποτελούν ένα μεγάλο εμπόδιο.

Άλλη μια μητέρα, η Ζουλιντέ, η οποία προσπαθεί να προστατέψει και εκείνη το παιδί της, επίσης κακοποιείται από κάποιους κακούς ανθρώπους.

Ο Τουφάν και η Αλέβ συνεργάζονται για να κρατήσουν χώρια τη Ζουλιντέ από τον Σαφάκ. Ο Τουφάν εμφανίζεται μπροστά στον Σαφάκ και του λέει πως πρέπει να φύγει από τη ζωή της Ζουλιντέ. Στη συνέχεια ο Τουφάν απειλεί τη Ζουλιντέ πως θα πει στον Εμιρχάν την αλήθεια.

Η Κιγιμέτ εκμεταλλεύεται την εύθραυστη ψυχολογία της Ματσιντέ και την κάνει να νιώθει ένοχη επειδή η ίδια ζούσε τόσα χρόνια στη φτώχεια. Ένα λάθος της Μπιρτσέ και του Ακίν κάνει έξαλλο τον Κερέμ, ο οποίος θέλει να είναι όλα υπό έλεγχο. Η Μπιρτσέ και ο Ακίν ξέρουν πως πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να αποκτήσουν ξανά την εμπιστοσύνη του Κερέμ και να επανορθώσουν για το λάθος τους…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Ο Λεβέντ και η Χουμεϊρά κάνουν ποδήλατο, αν και στην αρχή η Χουμεϊρά είναι τρομαγμένη και δεν θέλει να συνεχίσει. Ο Λεβέντ όμως την ενθαρρύνει και τελικά η Χουμεϊρά νιώθει υπέροχα κάνοντας κάτι διαφορετικό, αγνοώντας ακόμα και ένα μικρό ατύχημα. Είναι χαρούμενη επειδή τα κατάφερε. Ο Σεντάτ συνεχίζει να κουτσομπολεύει τη Μελέκ σε όλη τη γειτονιά, έχοντας ένα νέο σχέδιο για να την πλησιάσει. Ο Εμιρχάν πηγαίνει στο σπίτι του Σαφάκ για να κάνει μια σχολική εργασία και η Λεμάν χαίρεται πολύ όταν τον βλέπει. Ο Κερέμ πηγαίνει την Ασλί σπίτι της αλλά τους βλέπει ο Σεντάτ. Όταν ο Κερέμ απομακρύνεται, ο Σεντάτ μιλάει άσχημα στην Ασλί. Όμως ο Κερέμ τους βλέπει, επιστρέφει και χτυπάει τον Σεντάτ για να του δώσει ένα μάθημα. Μετά από αυτό το επεισόδιο, ο Σεντάτ θυμώνει ακόμα περισσότερο με την Ασλί. Η Κιγιμέτ ακούει τη Ματσιντέ να μιλάει στον Λεβέντ για την ασθένειά της και χαίρεται με τη δυστυχία της αδελφής της…

Διαβάστε επίσης:

Elif: Ο Κερέμ χτυπάει τον Σεντάτ

Elif: Η Ματσιντέ σοκάρεται όταν ο γιατρός της λέει πως πάσχει από Αλτσχάιμερ

Elif: Η Ελίφ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που δεν θέλει να το μοιραστεί με τη μητέρα της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved