The Bachelor: Ο αγώνας βόλεϊ, που κατέληξε στο απόλυτο party και το τριαντάφυλλο - έκπληξη!
Media

The Bachelor: Ο αγώνας βόλεϊ, που κατέληξε στο απόλυτο party και το τριαντάφυλλο - έκπληξη!

The Bachelor: Το σημερινό επεισόδιο έκρυβε πολλές εκπλήξεις για τα κορίτσια, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα τρυφερό ραντεβού με τον Αλέξη.

Στο The Bachelor έχουμε δει τις κόντρες να πρωταγωνιστούν και τις κοπέλες πραγματικά να μην μπορούν να διαχειριστούν τον ανταγωνισμό.

Το σημερινό ομαδικό ραντεβού (17-11) ήταν ουσιαστικά ένας αγώνας volley μεταξύ των κοριτσιών. Την συγκεκριμένη δοκιμασία την επέλεξε ο Αλέξης για να δείξει στις κοπέλες το πως μπορούν να συνεργαστούν μεταξύ τους και να μην είναι τόσο ανταγωνιστικές και εριστικές. Στο γήπεδο πραγματικά έγινε ο χαμός, με τα κορίτσια να βγαίνουν εκτός εαυτού και τα "μαχάιρια" να ... ακονίζονται.

Το ραντεβού αθλητικού χαρακτήρα πολύ γρήγορα κατέληξε σε ένα ξέφρενο πάρτι με μουσική, χορό, κέφι και καλή διάθεση. Η νικητήρια ομάδα ήταν εκείνη της Αθηνάς, της Γιώτας και της Άννας και τα κορίτσια πραγματικά πέρασαν φανταστικά.

Μέσα σε όλη αυτήν την όμορφη διάθεση, ο Αλέξης είχε μια πιο προσωπική στιγμή με την Γιώτα, η οποία, όπως είπε και ο ίδιος έχει χάσει την διάθεση και τη λάμψη της. Η Γιώτα, με την σειρά της, εξομολογήθηκε στον Αλέξη τα συναισθήματά της, λέγοντάς του ότι είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του και ότι δεν μπορεί να μην περνάνε χρόνο μαζί, γιατί δεν το αντέχει. Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Το ίδιο συνέβη και με την Άννα, με την οποία ο Αλέξης ήρθε πιο κοντά και δεν μπόρεσαν να κρύψουν το πάθος τους. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Εκείνη που τελικά κατάφερε να κλέψει την καρδιά και το μυαλό του Αλέξη ήταν η Αθηνά, η οποία κέρδισε και το τριαντάφυλλο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

The Bachelor: Η Αθηνά έφαγε λουλούδια και το Twitter της ευχήθηκε ... καλή όρεξη! (photos)

The bachelor: «Πήρε φωτιά» το Twitter με την αποχώρηση του Αλέξη και τον τσακωμό των κοριτσιών!

The Bachelor: Απίστευτος καβγάς στη βίλα - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved