Γκλέτσος: Απαντά στις φήμες αποχώρησης από τη σειρά του ΣΚΑΪ και το επεισόδιο με τον τεχνικό
Media

Γκλέτσος: Απαντά στις φήμες αποχώρησης από τη σειρά του ΣΚΑΪ και το επεισόδιο με τον τεχνικό

Ο Απόστολος Γκλέτσος βάζει τέλος στα δημοσιεύματα ότι αποχωρεί από τη σειρά του ΣΚΑΪ, «Μόλις Χθες», μετά από επεισόδιο που είχε με έναν τεχνικό.

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε στην εφημερίδα Espresso: «Δεν έχει συμβεί κανένα περιστατικό, το δημοσίευμα είναι ψευδές. Δεν ξέρω πως διέρρευσε κάτι τέτοιο, συνεχίζω κανονικά στη σειρά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι βγήκε εκτός εαυτού στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος, μέσω τηλεδιάσκεψης.

«Θέλω τώρα την δέσμευση του Περιφερειάρχη την προφορική ότι οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί για να εξυπηρετηθούν δεν θα έχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις…»!

Και στη συνέχεια έγινε «μπουρλότο»:«Άσε τις εισηγήσεις Περιφερειάρχη. Οι εισηγήσεις είναι ακαταλαβίστικες. Τώρα θα μας τα πεις εδώ. Όλα, τώρα. Άσε τις εισηγήσεις».

Και συνέχισε: «Πρόεδρε άκουσες τι σου είπα. Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ. Άκουσες τι σου είπα; Άκουσε με, αν με ξαναδιακόψεις δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει. Τελειώσανε αυτά που ξέρετε. Τελειώσανε. Που φεύγουν τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά όπου γουστάρετε. Τελειώσανε αυτά. Που φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε εσείς χωρίς διαγωνισμούς και ο κόσμος πεινάει…».

Και σε έξαλλη κατάσταση, είπε όπως πρόβαλε και το lamianow: «Εγώ δε σε απειλώ, ο κόσμος σε δέρνει εκεί που πας στη Βόρεια Εύβοια και έφαγες το ξύλο. Αφού λοιπόν φέρεσαι έτσι η σιωπή μου προς απάντηση σου. Γεια σου. Εγώ φεύγω αλλά ο έλεγχος θα είναι καθημερινός».

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Θετικός στον κορονοϊό - Σταμάτησαν τα γυρίσματα της εκπομπής,The 2Night Show

Δανάη Μπάρκα: Αλήθεια, γνωρίζετε πόσο ύψος έχει; Το αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της! (photos)

«Χείμαρρος» η Κόσιαβα: Παρουσιαστής μου είπε αν μου ξανά απευθύνεις τον λόγο θα σε ξεφτιλίσω παντού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved