Δανάη Μπάρκα: Αλήθεια, γνωρίζετε πόσο ύψος έχει; Το αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της! (photos)
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Αλήθεια, γνωρίζετε πόσο ύψος έχει; Το αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της! (photos)

Η Δανάη Μπάρκα με το κέφι, το μπρίο και την τσαχπινιά της, έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών και για δεύτερο χρόνο κρατάει ζωντανή και κεφάτη την πρωινή ζώνη του Mega, μετά βέβαια από το Mega Καλημέρα που μας λέει η Ελεονώρα Μελέτη και η παρέα της.  

Δανάη Μπάρκα λοιπόν, για να επιστρέψουμε σε εκείνη, είναι μία από τις πιο κεφάτες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και φυσικά ξέρει πολύ καλά τον τρόπο για να γοητεύει με την πληθωρική προσωπικότητά της.

Κάνει πλάκα με όλους, είναι πειραχτήρι, είναι πάντα κοντά στους φίλους της, που είναι και πολλοί, αυτοσαρκάζεται, ρίχνει απίθανες ατάκες και θέλει να κάνει τους πάντες γύρω της να γελούν.

Όπως πρόσφατα που με μία ατάκα της, εν ώρα της εκπομπής της, Πάμε Δανάη, έκανε το... πλατό να λυθεί στα γέλια. Όχι τόσο για αυτό που είπε αλλά για τον τρόπο που το είπε.

Κάτι της έλεγε ο Τίμος Ζαχαράτος, τον οποίο και πειράζει πολύ, την ώρα που ξεκινούσε να μαγειρέψει στην στήλη που παρουσιάζει και η Δανάη με το γνωστό σκέρτσο της και αφού είχε χορέψει και τραγουδήσει νέα επιτυχία της Josephine, του είπε με το γνωστό γλυκό της ύφος: «Δεν απαντώ. Θα μείνω στο ύψος μου. Το τίμιο 1,63».

Δείτε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στο συγκεκριμένο βίντεο:

Τίμιο λοιπόν το ύψος της το οποίο και "χρησιμοποίησε" για να αυτοτρολαριστεί, τέχνη στην οποία η ίδια είναι... μανούλα!

Η Δανάη ξέρει πώς να αστειεύεται και να χαρίζει χαρά στους γύρω της, έχοντας μάθει από το οικείο της περιβάλλον, στο οποίο ανήκουν δύο σπουδαίοι κωμικοί ηθοποιοί της γενιάς του όπως η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης τον οποίο θεωρεί δεύτερο πατέρα της, ακριβώς αυτό! Να είναι η χαρά της ζωής ύψους... 1,63! Τίμια πράγματα!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της:

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η Μπάρκα – Η πρόταση γάμου που θα ταράξει τη Μάνη

«Ξύπναγα στις 3 τα ξημερώματα και η Δανάη με την κόρη μου τρώγανε στην κουζίνα γιουβαρλάκια»

Δανάη Μπάρκα: Έμαθε τις εξελίξεις στη Γη της ελιάς και έμεινε: «Θα γίνει της βεντέτας»! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved