Σασμός: Ο Μαθιός πιάνει τον Αστέρη με την Αργυρώ
Media

Σασμός: Ο Μαθιός πιάνει τον Αστέρη με την Αργυρώ

Σασμός: Ένα ακόμα κρυφό ραντεβού του Αστέρη με την Αργυρώ γίνεται αφορμή να τους ανακαλύψει ο Μαθιός και να βγει εκτός εαυτού. 

Απαιτεί οι δυο τους να χωρίσουν και τα βάζει με θεούς και δαίμονες, την ώρα που η Καλλιόπη, όλο αγωνία, προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει ανάμεσα στους γιους της.

Ο ερχομός του Αγγέλου στο χωριό και η αποκάλυψη πως είναι ο γιος που χρόνια πριν έφερε η Ανθούλα στον κόσμο έχουν συνταράξει την Καλλιόπη. Ανήμπορη να κρατήσει άλλο το μεγάλο μυστικό που για δεκαετίες βαραίνει τις πλάτες της, ανοίγει την καρδιά της και αποκαλύπτει τα πάντα, όλη τη δραματική ιστορία γύρω από την αδελφή του άντρα της, στον Μαθιό, τον Αστέρη και τον ίδιο τον Άγγελο. Υπάρχει, όμως, κι ένα άλλο μυστικό, πολύ πιο πρόσφατο, που η αποκάλυψή του συνεχίζει να προκαλεί εκρήξεις. Ο Πέτρος ακόμη δεν μπορεί να χωνέψει τη σχέση της αδελφής του με έναν Σταματάκη, την ώρα που η επιστροφή της Αργυρώς στην Κρήτη γίνεται απαρχή για μια νέα μεγάλη σύγκρουση.

Αυτή κι ο Αστέρης δίνουν ραντεβού στο ίδιο μέρος που συναντιούνται και ο Μαθιός με τη Βασιλική, κι έτσι ο πρώτος μαθαίνει για τη σχέση του αδελφού του με τον πιο αναπάντεχο τρόπο. Στο μυαλό του Μαθιού, που μεγάλωσε με το μίσος για τους Βρουλάκηδες βαθιά ριζωμένο στην ψυχή του, η σχέση αυτή είναι συνώνυμη της προδοσίας. Ξεσπά λοιπόν με οργή στον Αστέρη και στη συνέχεια φεύγει από το σπίτι, την ώρα που η Καλλιόπη προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί μεταξύ τους... Παράλληλα, ετοιμάζει μια πρόταση στον Άγγελο που θεωρεί πως εκείνος δεν θα μπορέσει να αρνηθεί. Έχει αποφασίσει να του παραχωρήσει ένα από τα κτήματα της οικογένειας, γεγονός που της εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη του. Την ίδια στιγμή, ο Διονύσης αποκαλύπτει στον Κώστα τη σχέση της Άσπας με τον Στεφανή και τον βγάζει εκτός εαυτού.

Γίνεται βίαιος απέναντι στη γυναίκα του, κι εκείνη, σε άσχημη κατάσταση, αναζητά τη βοήθεια του γιατρού του χωριού. Η Βασιλική μαθαίνει για τη σχέση Στεφανή και Άσπας! Ο Μαθιός συνεχίζει να τα βάζει με θεούς και δαίμονες λόγω της σχέσης του Αστέρη με την Αργυρώ. Πάει λοιπόν να βρει τον Πέτρο και του ζητά να μαζέψει την αδελφή του, οδηγώντας τα δύο αδέλφια σε νέα κόντρα, ενώ όταν μαθαίνει ότι η Βασιλική ήξερε ήδη τι συμβαίνει, δεν διστάζει να συγκρουστεί και μαζί της. Ο Αστέρης πάντως δεν πτοείται - αντίθετα, του ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να κάνει πίσω, κλιμακώνοντας την ένταση στο σπίτι των Σταματάκηδων. Ίσως για πρώτη φορά στη ζωή της, η Καλλιόπη νιώθει πως αγνοεί κάτι πολύ σημαντικό και κάθεται στα καρφιά.

Όταν, δε, ο Άγγελος της ανακοινώνει πως σκοπεύει να πάει στην Αθήνα για να μάθει περισσότερα για τη μητέρα του και ζητά τη βοήθειά της, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Για την ώρα, φροντίζει να του αποκρύψει τελείως την αληθινή ταυτότητα του πατέρα του, ώστε να μην ξεσπάσει νέα θύελλα, που θα συμπαρασύρει τους πάντες. Δυστυχώς, όμως, αυτό είναι αναπόφευκτο. Η Άσπα καταγγέλλει τον Κώστα για τον ξυλοδαρμό της κι εκείνος, ως αντίποινα, πηγαίνει στη Βασιλική και της λέει για την παράνομη σχέση της γυναίκας του με τον Στεφανή! Η Βασιλική νιώθει βαθιά προδομένη, όμως μέσα της αρχίζουν να σιγούν οι τύψεις που γεννήθηκαν όταν πια παραδόθηκε ολοκληρωτικά στον Μαθιό...

Πηγή: 7 ΜέρεςTV

Διαβάστε επίσης:

Σάσμος: Μια αποκάλυψη θα ανατρέψει τις ζωές πολλών στο χωριό για πάντα

Μιχάλης Αεράκης: Η καταγωγή, το Νησί και η ιδιαίτερη σύνδεση με τον ρόλο του παπά-Μιχάλη στο Σασμό

Σασμός: Η αδιαθεσία της Καλλιόπης και ο... απλήρωτος γιατρός έκαναν το twitter να πάρει «φωτιά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved