Η δημόσια συγνώμη του Θεοφάνους στην μητέρα του Παντελίδη και το τηλεφώνημα της Καινούργιου
Media

Η δημόσια συγνώμη του Θεοφάνους στην μητέρα του Παντελίδη και το τηλεφώνημα της Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε με την μητέρα του Παντελή Παντελίδη και αποκάλυψε on air όλα όσα συζήτησαν.

Ο Γιώργος Θεοφάνους πριν λίγες μέρες είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο περιστατικό που είχε συμβεί με τον Παντελή Παντελίδη.

Συγκεκριμένα ο συνθέτης είχε δηλώσει: «Δεν το έχω ξαναπεί ποτέ αυτό. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης. Πήγε στην Κύπρο κι έκανε ένα λάθος. Έγραψε ένα τραγούδι, που έλεγε για μια γκόμενα στα Κατεχόμενα. Έκανα μια επιστολή στα media την επόμενη μέρα. Ο Παντελής πάντα ερχόταν και με άκουγε, πάντα του έδινα μικρόφωνο, πάντα τραγουδούσε. Με ρώτησαν πολλές φορές τη γνώμη μου για τον Παντελή και πάντα έλεγα τις καλύτερες κουβέντες. Έγραψα μια επιστολή και ανέφερα πως επειδή δεν έχει ζήσει αυτό που έγινε το ’74 και εγώ το είχα ζήσει, ήταν μια κακή του στιγμή. Γράφεις τόσες επιτυχίες, δεν έχεις ανάγκη, δεν χρειάζεται αυτό… Η δική μου γενιά παθιάζεται με αυτό το πράγμα» και συνέχισε:

Μετά από δύο μέρες είχα μια γιορτή και έρχεται η κουμπάρα μου, η Κική Τσόλκα, η οποία ήταν υπεύθυνη για τον Παντελή και μου λέει “Μίλησα με τον Παντελή και θα το αποσύρει το τραγούδι αύριο και θα ζητήσει και συγνώμη”. Το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε σκοτώθηκε… Μετά είδα την μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου ρε φίλε. Εντάξει να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο του άλλου. Έκλαιγα όλη την ημέρα, έλεγα γιατί. Τα είχε με μένα και την Φαίη…Πολλές φορές καταλαβαίνω έχουμε θέση, αλλά έχουμε τρόπους να τα πούμε».

Ακούγοντας αυτά, η μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Αθηνά Παντελίδη έστειλε εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους, με τον ίδιο στην συνέχεια να ζητάει δημόσια συγνώμη.

Όλα αυτά τα γεγονότα σχολιάστηκαν στην εκπομπή, «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει:

«Εγώ επικοινώνησα με την κυρία Αθήνα, είναι μία γυναίκα που εδώ και 5,5 χρόνια δεν έχει μιλήσει ποτέ. Παρόλα αυτά μου είναι συμπαθής και πάντα δίπλα στον Κωνσταντίνο. Ήταν πολύ στεναχωρημένη, της λέω ‘’ξέρετε κυριά Αθηνά εγώ στεναχωρήθηκα που συνέβη στην εκπομπή αλλά πραγματικά δεν είχε καμία κακή πρόθεση ο Γιώργος Θεοφάνους, ξεκίνησε αλλιώς η κουβέντα»

Και πρόσθεσε:«Η γυναίκα έκλαιγε στο τηλέφωνο και στεναχωρήθηκα, είπε: «έχω χάσει 5,5 χρόνια το παιδί μου και ποτέ μα ποτέ δεν θα καταριόμουν κανέναν γονιό να συμβεί κάτι τέτοιο στο παιδί του»

Δείτε παρακάτω το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο Σπαλιάρας: «Με ακολουθούσε με ταχύτητα στην εθνική, αναγκάστηκα να πάρω την αστυνομία»

Άκης Τσοχατζόπουλος: Φώτο - ντοκουμέντο λίγο πριν πεθάνει - Πότε ανοίγει η διαθήκη του; (Video)

Ιωάννα Τούνη: Επεισόδιο στο αεροδρόμιο – «Τους πέταξα 50 ευρώ και έφυγα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved