Συγκλονίζει ο Σπαλιάρας: «Με ακολουθούσε με ταχύτητα στην εθνική, αναγκάστηκα να πάρω την αστυνομία»
Showbiz

Συγκλονίζει ο Σπαλιάρας: «Με ακολουθούσε με ταχύτητα στην εθνική, αναγκάστηκα να πάρω την αστυνομία»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», αναφέρθηκε σε ακραίες δηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί 

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και την Ελεονώρα Μελέτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχθεί καθώς και σε εκείνη που τον τρόμαξε και που τον υποχρέωσε να απευθυνθεί στην αστυνομία.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε χαρακτηριστικά: «Μου έχουν συμβεί ακραία περιστατικά θαυμασμού. Για παράδειγμα, μια κοπέλα με ακολουθούσε συνεχώς και είχα αναγκαστεί να καλέσω την αστυνομία. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να λύνω έτσι τα προβλήματα μου.

Το απέφυγα μέχρι που άρχισε να με ακολουθεί με μεγάλη ταχύτητα στην εθνική ανάβοντας πίσω μου τα μεγάλα φώτα. Μου δημιούργησε πρόβλημα στην οδήγηση και αναγκάστηκα να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία».

Και πρόσθεσε: «Μάλιστα μου είπαν οι αστυνομικοί ότι το να σε ακολουθεί κάποιος από μικρή απόσταση με τα μεγάλα φώτα θεωρείται απόπειρα ανθρωποκτονίας. Προς το παρόν έχει σταματήσει να με ενοχλεί, και ελπίζω να μην συμβεί πραγματικά σε κανέναν αυτό»

Δείτε το βίντεο με όλα όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Επεισόδιο στο αεροδρόμιο – «Τους πέταξα 50 ευρώ και έφυγα»

Μετά τον Σπαλιάρα και ο... Στέλιος Νιάκαρης: «Μετά τις 100 γυναίκες χάνεις το λογαριασμό»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η απώλεια των γονιών του, το σοβαρό τροχαίο και το… block στα social media!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved