Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η απώλεια των γονιών του, το σοβαρό τροχαίο και το… block στα social media!
Media

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η απώλεια των γονιών του, το σοβαρό τροχαίο και το… block στα social media!

Μία συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή, Mega Καλημέρα και μίλησε για την απώλεια των γονιών του, το τροχαίο που είχε αλλά και το block που κάνει στα social media!

Αρχικά ανέφερε: «Είχα πάει ως υπεύθυνος τύπου στο MAD και με απέλυσαν, γιατί οπού πήγαινα έκανα καραγκιοζιλίκια».

Και δεν δίστασε να αναφέρει για ένα ατύχημα στο παρελθόν: «Από το άγχος μου τράκαρα, με πηρέ ο ύπνος στο τιμόνι, είχα χτυπήσει σε μια κολόνα της ΔΕΗ»!

Μάλιστα, σε άλλο σημείο στη συνέντευξή του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με ειλικρίνεια ανέφερε: «Πάρα ήμουν άνετα στον ΑΝΤ1, δεν εξελισσόμουν. Ήθελα να φύγω για να δω τι ψαριά πιάνω»!

Όσον αφορά την απώλεια των γονιών του, είπε: «το 2019 έχασα και τους δυο γονείς μου μέσα σε 6 μήνες και χώρισα. Τα τελευταία 2 χρονιά τα έχω αλλάξει όλα».

Και τόνισε: «Για τους γονείς μου είναι εάν «δωμάτιο» που δεν έχω μπει ακόμη. δεν έχω κοιτάξει στα ματιά αυτό που συνέβη τότε. Τώρα μου λείπουν πολύ οι γονείς μου, η μαμά μου θα χαιρόταν να με δει να δουλεύω με την Ελένη Μενεγάκη»!

Και σημείωσε: «Με ενοχλούσε η αυτοαναφορικότητα της τηλεόρασης, κάναμε εκπομπές για εμάς και όχι για τον κόσμο»!

Ο παρουσιαστής τόνισε για τα block που κάνει κατά καιρούς στα social: «Τα block μου στα social δεν σημαίνουν ότι απαραίτητα δεν πάω κάποιον αλλά με έχει κουράσει η φάση του για κάποιο λόγο. Άμα δεν με πας και άμα δεν σε πάω για ποιο λόγο να σε ακολουθώ και να βλέπεις τα μούτρα μου»!

Και ομολόγησε: «Δεν είναι στη φύση μου να είμαι μονός μου, μου αρέσει η συντροφικότητα»!

Και τόνισε: «Θα ήθελα να έχω εάν παιδί και να κάνω μια οικογένεια, αλλά αν δεν βγει δεν θα πιέσω ούτε εμένα ούτε τον άλλον άνθρωπο», δήλωσε για την οικογένεια που θέλει να αποκτήσει στο μέλλον.

Τέλος για το πρώην κορίτσι του είπε: «Με την Ιλένια ήμασταν 5 χρονιά μαζί και τελευταία 3 συγκατοικούσαμε… κρατάμε επαφές με την Ιλένια, θέλαμε λίγο το χρόνο μας, από εάν σημείο και μετά αποκαταστήσαμε την σχέση μας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

«Πάγωσε» η Μενεγάκη:Η οικογένεια του Ουγγαρέζου είχε απευθυνθεί στη Νικολούλη. Δεν είχε αίσιο τέλος

Ελένη Μενεγάκη: «Τα έχασε» on air με την επική ατάκα για την εμφάνισή της - Δεν υπάρχει το σχόλιο!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Γιορτάζει και… έσπασε τη δίαιτα – Η επική ατάκα της Μενεγάκη (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved