Καλφαγιάννης: Kάνω τρεις δουλειές για να βγάλω τα προς το ζην - Η συγγνώμη του Μαυρικίου!
Media

Καλφαγιάννης: Kάνω τρεις δουλειές για να βγάλω τα προς το ζην - Η συγγνώμη του Μαυρικίου!

O Λεωνίδας Καλφαγιάννης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό με αφορμή την «κόντρα» του με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε ότι ο ηθοποιός είναι ανεμβολίαστος και γι’ αυτόν τον λόγο αποχώρησε από την παράστασή του.

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης ο οποίος ήταν καλεσμένος στο Πρωινό είπε: «Είναι ένα γεγονός που έγινε στις 12 Σεπτεμβρίου. Δεν ήμουν εμβολιασμένος τότε, είχα καλή διάθεση να κάνω το εμβόλιο και… να βρεθώ σε αυτή την παράσταση. Εγώ αποχώρησα από τη δεύτερη μέρα της ανάγνωσης γιατί υπήρξε μια συμπεριφορά και κάποια λόγια όταν ρώτησα ποιο είναι το πρόγραμμα των προβών για να κανονίσω με την άλλη μου δουλειά. Τους ενόχλησε που θα κάνω άλλη δουλειά που δεν έχει καμία θεατρική υπόσταση».

Και στη συνέχεια ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βγήκε στο πρωινό και ζήτησε δημόσια συγγνώμη: «Μιλήσαμε με τον Λεωνίδα αρκετά, κατάλαβα πάρα πολλά πράγματα. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση να στεναχωρήσω τον οποιονδήποτε. Πραγματικά του ζητώ συγγνώμη.»!

Μάλιστα, ο ηθοποιός είπε: «Δεν βρίσκομαι στο θέατρο αυτή τη στιγμή. Έτσι κι εγώ, όπως και άλλοι άνθρωποι αναγκάστηκαν λόγω συνθηκών να αλλάξουν για λίγο τη ρώτα τους για κάποιο διάστημα ελπίζω να προσπαθήσουν να βγάλουν τα προς το ζην. Εργάζομαι σε άλλο κομμάτι, σε δύο τρεις δουλειές. Δεν θα ήθελα να αναφέρω. Δεν ήθελα να γίνει, αλλά επειδή η δουλειά δεν είναι ντροπή και δεν είμαστε μόνο οι ηθοποιοί που βρεθήκαμε σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, είναι πολλοί άνθρωποι, πρέπει να προσαρμοστούμε και έπρεπε να προσαρμοστώ κι εγώ, γιατί έχω οικογένεια. Δεν είναι εύκολο στη δική μου κατάσταση, που είμαι αναγνωρίσιμος, να με δεχτούν με ανοιχτές αγκάλες».

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης πρόσθεσε: «δεν μπορώ να ζητήσω εγώ από τους ανθρώπους να με πάρουν σε μία παράσταση. Μετά από όλη αυτή την κατάσταση με το #metoo, ερχόμενος και εδώ πέρα και λέγοντας κάποια πράγματα χωρίς να πω ονόματα. Υπήρξαν αντιδράσεις γιατί ήξερα πολλά πράγματα που είχα πει κι εδώ, είχα βιώσει καταστάσεις και όταν δεν μιλάω με ονόματα και λέω, σκέφτονται ότι “γιατί να τον έχουμε; Δεν θέλουμε προβλήματα, άσε μη γίνει τίποτα και το πει”.

Στον λόγο της τιμής μου δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο. Μην σας κάνει εντύπωση, αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν ήθελα να χτυπήσω εγώ κάποιες πόρτες, δεν το έχω κάνει ποτέ. Δυσκολεύομαι, όχι ότι είναι κακό. Δεν υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι, γιατί εγώ μέχρι τώρα, ήμουν τυχερός στο ότι μου έκαναν προτάσεις. Από ένα σημείο και μετά, ίσως να πρέπει να κινηθώ κι εγώ. Δεν έχω παρέες και φίλους από τον χώρο.

Δεν είμαι πολύ καλά οικονομικά. Είναι ένα μέρος της δοκιμασίας μου. Δεν θα έκανα υποχώρηση για ένα ριάλιτι. Δεν θα ήταν ωραίο για εμένα και τη στάση μου, να πάω κατά ανάγκην να χρησιμοποιήσω τη δυσκολία μου και να βγάλω κάποια χρήματα. Ευτυχώς με έχει βοηθήσει η μάσκα στην άλλη δουλειά που κάνω τώρα. Από ένα σημείο ζήτησα να τη φοράω. Ντρέπομαι γιατί ο άλλος έχει τη διάθεση να σου πει “α, είσαι αυτός” και χάνεις πολλή ενέργεια. Η μητέρα μου με έχει βοηθήσει σε ένα σημείο οικονομικά και την ευχαριστώ γι’ αυτό»

Δείτε όσα είπε στο Πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε ο Καλφαγιάννης: «Αν δεν αποκαταστήσει την αλήθεια, οφείλω να με προστατέψω» - Τι συνέβη;

Χαμός στο Πρωινό με τον Κοντιζά: «Ήταν απαξιωτικός! Αν το MasterChef έκανε 5 σε τηλεθέαση,θα μίλαγε»

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Αστυνομία της τηλεόρασης είναι η Νέγκα; Δεν νομίζω να είναι τρελή η Βούλγαρη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved