Media

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Αστυνομία της τηλεόρασης είναι η Νέγκα; Δεν νομίζω να είναι τρελή η Βούλγαρη»

Gossip-tv Team

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με το ξέσπασμα της Αθηναΐδας Νέγκα κατά της Ανθής Βούλγαρη η οποία ζήτησε συγγνώμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega που χόρεψε ζειμπέκικο, όταν έμαθε τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας.

Ο Γιώργος Λιάγκας σε έξαλλη κατάσταση: «Συγγνώμη Βαγγέλη, αλλά η Αθηναΐδα το πυροδότησε. Θεωρώ ότι όλοι κάνουμε λάθη στη ζωή μας. Και αλίμονο αν δεν κάναμε λάθη και αν δεν βελτιωνόμαστε. Το θέμα είναι ότι ζούμε σε μία κοινωνία που όλοι έχουν ένα πιστόλι και παρακαλούν να κάνει λάθος π.χ. ο Περρής για να τον πυροβολήσουν και να γλεντήσουν»!

Και τόνισε: «σε καμία περίπτωση κανένας σώφρων άνθρωπος, εκτός αν είναι τρελή η Ανθή Βούλγαρη που δε νομίζω να είναι τρελή γιατί μένουμε και στην ίδια γειτονιά ,δεν θα χόρευε με τον θάνατο του άλλου. Κάποιοι γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως. Αστυνομία της τηλεόρασης είναι η Νέγκα; Έλα ρε παιδιά τώρα…»

Και κατέληξε λέγοντας: «Θα πω και κάτι που με αφορά. Πολλές φορές γίνονται λάθη πίσω μας και οι άνθρωποι που είμαστε μπροστά βγαίνουμε και τα παίρνουμε πάνω μας. Ας το καταλάβουν όλοι αυτό που λέω. Ευχαριστώ πολύ! Γιατί προφανώς δε φταίει η Ανθή Βούλγαρη. Και ένας άνθρωπος που έχει κάνει τηλεόραση, θα έπρεπε να ξέρει...»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλη η Αθηναΐς Νέγκα με την Ανθή Βούλγαρη: Η αιχμηρή της ανάρτηση! Την κατηγορεί για απρέπεια

Βούλγαρη: Η συγγνώμη μετά την αιχμηρή ανάρτηση της Νέγκα - «Έχουμε δεχθεί μία επίθεση...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved