Μπέσσυ Αργυράκη: «Άφησε άφωνους» Λιάγκα–Σκορδά: Κινδύνευσε η ζωή μου, πήγα εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Media

Μπέσσυ Αργυράκη: «Άφησε άφωνους» Λιάγκα–Σκορδά: Κινδύνευσε η ζωή μου, πήγα εσπευσμένα στο νοσοκομείο

H Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε καλεσμένη στο πρωινό με αφορμή τη συμμετοχή της στο DWTS και μόλις την είδαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας σάστισαν με την αλλαγή στην εμφάνισή της, αφού είναι ανανεωμένη και αδύνατη!

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι κάνει δίαιτα και έχει χάσει 5 με 6 κιλά και στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Μπέσσυ Αργυράκη!

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Έχω χάσει 11 κιλά. Φαντάσου πώς ήμουνα. Θέλω ακόμα άλλα 4-5. Δεν έκανα δίαιτα, απλώς χορεύω πολλές ώρες. Μου δίνουν γλυκά και δεν τα τρώω. Έχει κοπεί η όρεξή μου, δεν τρώω τίποτα. Γυμνάζομαι και μετά λέω ‘να φάω τώρα, κρίμα δεν είναι»; Λέω στον άντρα μου χαριτολογώντας πριν από μέρες: «Βρε Λευτέρη, μήπως έχω πάθει νευρική ανορεξία»; Εμένα πρώτη φορά στη ζωή μου μού συμβαίνει» και ξέσπασε σε γέλια κάνοντας και την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να γελάσουν.

Στη συνέχεια όμως τόνισε: «Είχα κάνει πριν από χρόνια δακτύλιο. Δεν πήγε καλά και το αφαιρέσαμε γρήγορα. Κινδύνευσε η ζωή μου τότε. Εσπευσμένα πήγα στο νοσοκομείο. Είχα φρικτούς πόνους. Είχε γλιστρήσει το δαχτυλίδι και το σημείο του στομάχου που είχε μείνει από κάτω είχε στεγνώσει. Δυόμισι ώρες επέμβαση»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο από το πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

Λιάγκας: Η επική ατάκα on air για την Μαλέσκου: «Όταν είναι ερωτευμένος ο άνθρωπος ξεμωρένεται»

Σκορδά – Λιάγκας: Άγριος καβγάς on air - «Να κάτσω και να μη λέω τίποτα. Τι πράγματα είναι αυτά;»

Καλφαγιάννης: Kάνω τρεις δουλειές για να βγάλω τα προς το ζην - Η συγγνώμη του Μαυρικίου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved