Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω καταρρέει
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω καταρρέει

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Ο Στάθης κάνει την καρδιά του πέτρα και λέει στην Ιουλία ότι δεν σκοπεύει να χωρίσει την Αρετή, η οποία βγαίνει νικήτρια από το χειρουργείο. Η Χάιδω, αντίθετα, αντιμέτωπη με την αλήθεια για τους δολοφόνους των δικών της, παθαίνει λιποθυμικό επεισόδιο και ο Φίλιππος αφήνει στην άκρη τα σχέδιά του να το σκάσει με τη Βασιλική και σπεύδει στο πλευρό της.

O Στάθης παλεύει με όλες του τις δυνάμεις να κρατηθεί μακριά από την Ιουλία... Η ώρα για την κρίσιμη επέμβαση της Αρετής έχει φτάσει και ξέρει πως οφείλει να σταθεί πλάι της, όμως η καρδιά του του λέει άλλα. Τελικά, παίρνει την αφόρητη απόφαση να πει στη γυναίκα που αληθινά αγαπά να συνεχίσει τη ζωή της, καθώς εκείνος δεν σκοπεύει να χωρίσει ποτέ από την Αρετή. Για την Ιουλία, ο κόσμος όλος γκρεμίζεται. Και παρά το γεγονός πως ο Ιάκωβος προσπαθεί εδώ και καιρό να τη φέρει κοντά με τον αστυνόμο Κουράκο, δεν είναι έτοιμη να κοιτάξει μπροστά.
Την ίδια στιγμή, η Βασιλική νιώθει έντονη αδιαθεσία και φοβάται ότι μπορεί να χάσει το μωρό. Η Αρετή αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει με την κόρη της και αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάποιος άντρας έχει μπει στη ζωή της, όμως δεν φαντάζεται ποιος... Ο Φίλιππος, αποφασισμένος να πάρει την αγαπημένη του και να το σκάσουν μαζί, βάζει ένα φίλο του να του βρει σπίτι στην Αθήνα, ενώ η Χάιδω συνειδητοποιεί ότι υπεύθυνοι για το θάνατο του Πέτρου και της Στέλλας ήταν οι βαρόνοι του καρτέλ ναρκωτικών.

Θολωμένη από την πίεση όσων έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, έχει ένα λιποθυμικό επεισόδιο και ο Φίλιππος, που μαθαίνει πως η μητέρα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, λυγίζει και τρέχει γρήγορα κοντά της. Στο νοσοκομείο είναι και οι Καπερνάροι, περιμένοντας την Αρετή να βγει από το χειρουργείο. Όλα πηγαίνουν καλά, παρ’ όλα αυτά ο γιατρός τονίζει ότι θα χρειαστεί μεγάλος αγώνας από μέρους της ώστε να σταθεί ξανά στα πόδια της και πως θα πρέπει όλοι τους να είναι κοντά της. Η κατάσταση της Χάιδως, στο μεταξύ, ανησυχεί και τον Λυκούργο, ο οποίος πηγαίνει να τη δει στο σπίτι της. Κι ενώ οι εντάσεις δείχνουν επιτέλους να καταλαγιάζουν, αυτή, τυφλωμένη από το πάθος της εκδίκησης, πηγαίνει λίγο αργότερα να δει τον Βαφέα στη φυλακή και ζητά να μάθει ποιος έδωσε την εντολή να σκοτωθεί η κόρη της. Όλα δείχνουν πως ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει...

Η Μαρία εμφανίζεται στη Μάνη και περνά υπέροχα, μέχρι τη στιγμή που πέφτει επάνω στον Λυκούργο. Αυτός την κοιτάζει καλά καλά και πασχίζει να θυμηθεί πού την έχει ξαναδεί, ενώ Αθηνά και Μαργαρίτα, προσπαθώντας να θολώσουν τα νερά, τη συστήνουν με ψεύτικο όνομα. Μάταια όμως... Πολύ σύντομα, εκείνος θα φέρει στο μυαλό του τη Μαρία Αναγνώστου, τη γυναίκα που καταδικάστηκε χρόνια πριν για τη δολοφονία του εραστή της. Ενώ η Χάιδω παλεύει να ανοίξει ξανά δίαυλο επικοινωνίας μαζί του, εκείνος είναι ανένδοτος κι αποφασισμένος να την κρατήσει μακριά του. Πλέον, όλη του η προσοχή είναι στραμμένη στην Ισμήνη, η οποία του αποκαλύπτει πως ο Κωνσταντίνος βοήθησε πολύ στο να βρεθεί η κόρη της. Έχοντας πολλές αμφιβολίες για το ποιόν αυτού του ανθρώπου, ο Λυκούργος τής εφιστά την προσοχή και τη συμβουλεύει να μείνει μακριά του, μπας και προλάβει τα χειρότερα... Όπως φαίνεται, δεν θα τα καταφέρει.

Σύντομα, ο Κωνσταντίνος θα της κάνει πρόταση γάμου, ζητώντας της να περάσει την υπόλοιπη ζωή της μαζί του... Ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να πείσει την Αθηνά να μη μεταβιβάσει μέρος της επιχείρησης στη Μυρτάλη, εκείνη επιμένει, χωρίς φυσικά να ξέρει ότι ο Ιάκωβος, έχοντας τις δικές του υποψίες για τον Ισίδωρο, ψάχνει ξανά το θέμα της διαθήκης. Μάλιστα, επικοινωνεί με γραφολόγο για να έχει στα χέρια του τις απαραίτητες αποδείξεις, αλλά το μαθαίνει ο Κωνσταντίνος και, ανήσυχος, το λέει αμέσως στον Ισίδωρο. Παρ’ όλα αυτά, το πόρισμα δεν ξεκαθαρίζει το παραμικρό - αντίθετα, μάλλον περιπλέκει τα πράγματα ακόμα περισσότερο. Στο μεταξύ, η Μυρτάλη αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το εμπορικό σήμα των Βρεττάκων στη νέα εταιρεία καλλυντικών που ετοιμάζει με την Ισμήνη, κι αυτό φέρνει νέες συγκρούσεις στην οικογένεια.

Πηγή:7ΜέρεςTV

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος ανοίγει τη διαθήκη του Ιπποκράτη - Ο Ισίδωρος σε πανικό

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή έθεσε όρους στον Στάθη για τη σχέση τους και το twitter… ξεσάλωσε!

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη παίρνει ένα μήνυμα από τους απαγωγείς που την οδηγεί στην κατάρρευση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved