Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος ανοίγει τη διαθήκη του Ιπποκράτη - Ο Ισίδωρος σε πανικό
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος ανοίγει τη διαθήκη του Ιπποκράτη - Ο Ισίδωρος σε πανικό

Η αγωνία και το μυστήριο κυριαρχούν στα προσεχή επεισόδια της σειράς του MEGA, Η γη της Ελιάς.

O Ιάκωβος παραξενεύεται από τη στάση του Ισίδωρου απέναντι στη Μυρτάλη και ανοίγει τη διαθήκη του Ιπποκράτη. Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ισμήνη...

Ιάκωβος Βρεττάκος, από την ημέρα που επέστρεψε στη Μάνη, υποσχέθηκε σε κάποια πρόσωπα που αγαπά δύο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι δεν πρόκειται να φύγει ποτέ ξανά από την κωμόπολη και το δεύτερο ότι επιθυμεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα της οικογένειάς του. Ένα από αυτά είναι η αδικία που έκανε ο αδελφός του, ο Ιπποκράτης, στη διαθήκη του απέναντι στην κόρη του, τη Μυρτάλη. Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Ιάκωβος πληροφορείται για την κίνηση της Αθηνάς να μεταβιβάσει το μισό μερίδιό της από την περιουσία των Βρεττάκων στην κοπέλα και ενημερώνει την Ιουλία.

Τότε η τελευταία πιέζει τον Ισίδωρο και τον Μάνο να πράξουν κάτι αντίστοιχο. Μόνο που οι δύο άντρες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να χάσουν τα κεκτημένα τους. Στη συνέχεια, π γυναίκα πληροφορεί λεπτομερώς τον Ιάκωβο για τη σκληρή στάση αλλά και τη συμπεριφορά του αδελφού τους και του ανιψιού τους. Εκείνος παραξενεύεται. Διαισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και έχει δεύτερες σκέψεις. Μία από αυτές αφορά το ενδεχόμενο ο Ισίδωρος, όντας ματαιόδοξος, να πείραξε τη διαθήκη του Ιπποκράτη. Το θεωρεί ακραίο μεν, αλλά τον έχει ικανό για όλα. Έκτοτε, λοιπόν, ο Ιάκωβος αρχίζει να σκαλίζει εκ νέου το θέμα της διαθήκης.

Την ανοίγει και έρχεται σε επικοινωνία με γραφολόγο για να τη δώσει για συσχετισμό. Ένα νέο που φτάνει αμέσως στ’ αυτιά του Κωνσταντίνου, ο οποίος, με τη σειρά του, ενημερώνει σχετικά τον Ισίδωρο. Όπως είναι φυσικό, εκείνος παθαίνει πανικό. Αρχίζει να ανησυχεί ιδιαίτερα μ' αυτή την εξέλιξη. Και αυτό γιατί, αν αποκαλυφθεί π εμπλοκή του στο «μαγείρεμα» της διαθήκης, θα καταστραφεί και θα του γυρίσουν όλοι την πλάτη. Ακόμη και η οικογένειά του. Παρ’ όλα αυτά, μερικές ημέρες μετά, ο γραφολόγος δίνει το πόρισμά του στον Ιάκωβο και ο άντρας θορυβείται από αυτό που μαθαίνει, με το μυστήριο να παραμένει άλυτο. Είναι όμως αποφασισμένος να ανακαλύψει την εμπλοκή του Ισίδωρου.

Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη, εδώ και λίγο καιρό, βγαίνουν ραντεβού και δείχνουν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Οι δυο τους, με αφορμή την απαγωγή της κόρης της, έρχονται πολύ πιο κοντά κι εκείνος στέκεται δίπλα της σαν βράχος. Κάτι που τη συγκινεί και την κάνει να εκτιμήσει ακόμη περισσότερο τη στάση του. Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η παραπάνω ιστορία λαμβάνει αίσιο τέλος. Η Ισμήνη αποκαλύπτει στον Λυκούργο ότι ο Κωνσταντίνος βοήθησε σημαντικά στο να βρεθεί η κόρη της, με τον άντρα να της εφιστά την προσοχή λέγοντας της ότι ακούγονται διάφορα γι’ αυτόν και τις δραστηριότητές του.

Ωστόσο, εκείνη δεν πτοείται. Κάποια στιγμή, λοιπόν, οι δυο τους βγαίνουν ακόμη ένα ραντεβού και ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Έτσι, της ζητάει να παντρευτούν! Εκείνη, αρχικά, είναι διατακτική, αφού είναι λίγο καιρό μαζί, αλλά πείθεται και λέει το πολυπόθητο ναι. Την επόμενη κιόλας μέρα, ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη βγάζουν τον Λυκούργο για φαγητό, για να ζητήσει και επίσημα το χέρι της και να κανονίσουν τις λεπτομέρειες του γάμου.

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κυριακίδης: Ο ρόλος στη Γη της Ελιάς, η ηλικία, η καριέρα στην Επίδαυρο & το Κόκκινο Ποτάμι

H Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο της Σπάρτης

Η Γη της Ελιάς: Ο Βασιλόπουλος έδωσε spoiler: «Θα εισβάλω για κακό» - H πρώτη φωτό από τα γυρίσματα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved