Σασμός: Νατάσα Φαίη Κοσμίδου: Ο ρόλος της Ανθούλας, η καταγωγή και ο μάγος Ιρλανδός παππούς της
Media

Σασμός: Νατάσα Φαίη Κοσμίδου: Ο ρόλος της Ανθούλας, η καταγωγή και ο μάγος Ιρλανδός παππούς της

Σασμός: Η τηλεοπτική Ανθούλα είναι το πρόσωπο εκείνο που μπαίνοντας στη σειρά, το τηλεοπτικό κοινό έμαθε τον λόγο για τον οποίο συνεχίστηκε η βεντέτα ανάμεσα στην οικογένεια Σταματάκη και Βρουλάκη. Είναι η  ηθοποιός Νατάσα Φαίη Κοσμίδου!

Ο ρόλος στο Σασμό

Η Ανθούλα ανήκε στην οικογένεια Σταματάκη αφού αυτό ήταν το επίθετό της, κάτι που σημαίνει ότι είχε συγγένεια με τον Αστέρη Σταματάκη. Ήταν αδερφή του Βασίλη Σταματάκη η οποία όμως αγάπησε λάθος άνθρωπο. Είχε ερωτευτεί τον Μάρκο Βρουλάκη, τον πατέρα δηλαδή της Αργυρώς, γιο της γιαγιάς Ρηνιώς. Ο Μάρκος όμως ήταν παντρεμένος με τη Μαρίνα.

Η Ανθούλα λοιπόν έμεινε έγκυος από τον Μάρκο και έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι που είναι ετεροθαλής αδελφός της Αργυρώς και του Πετρή. Κάτι που οι δυο τους αγνοούν. Όσο για την αυτοκτονία της, προφανώς δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την κατακραυγή των ανθρώπων του χωριού εφόσον ήταν μία γυναίκα μόνη με παιδί που μάλιστα είχε σχέσεις με παντρεμένο.

Η συνοχή όλων των παραπάνω οδηγούν στη λύση του μυστηρίου για τον λόγο που άνοιξε ο κύκλος αίματος ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες. Ο Μάρκος Βρουλάκης έφυγε από σφαίρα του Βασίλη Σταματάκη ο οποίος πήρε το αίμα του πίσω για το άδοξο τέλος της αδερφής του.

Το spoiler της Ανθούλας για τη σειρά

«Στα επόμενα επεισόδια σίγουρα θα δούμε την ιστορία της Ανθούλας και θα μάθουμε γιατί έρχεται συνεχώς. Μαζί θα ανακαλύψουμε σιγά σιγά ποιος άφησε έγκυο την Ανθούλα. Έχετε να δείτε ακόμα πολλά για τη ζωή της Ανθούλας, να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες», είπε πρόσφατα η ηθοποιός στην εκπομπή Happy Day!

«Με έχει συγκινήσει στην Ανθούλα. Μου υπενθύμισε ότι, όσο είμαστε εδώ, όσο είμαστε ζωντανοί, όσο κοιταζόμαστε στα μάτια καλό είναι να λέμε αυτά που νιώθουμε, σ΄αγαπώ, συγγνώμη, να συγκρουόμαστε, να συγχωρούμε και να πηγαίνουμε μπροστά. Οι άνθρωποι που αγαπάμε κι και έχουν γίνει ποια φωτογραφίες να μην μας θυμίζουν άσχημα πράγματα, κύκλους που δεν έχουν τελειώσει, να μην γίνονται άσχημες σκέψεις. Να είμαστε εδώ και να τα λύνουμε και να πηγαίνουμε μπροστά με αγάπη», έχει πει για τον ρόλο της

H καταγωγή, ο Ιρλανδός παππούς της και οι ρόλοι της

Η Νατάσα Φαίη Κοσμίδου κατάγεται από την Ιρλανδία, από τη μεριά της μητέρας της ενώ όπως η ίδια έχει αποκαλύψει ο Ιρλανδός παππούς της «ήταν ένας μάγος που ζωντάνευε ιστορίες»

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις: Ιστορία χωρίς όνομα (2020), Ημερολόγιο επιστροφής (2017), Θάλαμος Νο 6 (2020), Ιστορία ενός σκύλου που τον έλεγαν πιστό (2020).

Η Νατάσα Φαίη Κοσμίδου ήξερε από πολύ μικρή ότι θέλει να γίνει σκηνοθέτης. Από τις πρώτες κιόλας τάξεις του δημοτικού όπου έπαιζε σε μαθητικές παραστάσεις, ήθελε να ασχοληθεί με το αντικείμενο.

Διαβάστε επίσης

Αυτή είναι η ηθοποιός που υποδύεται τον πιο "σκοτεινό" χαρακτήρα του Σασμού, την Ανθούλα!

Σασμός: Η Καλλιόπη βασανίζεται από ενοχές για όσα έκανε στην Ανθούλα

Σασμός spoiler: Μια φρικτή αποκάλυψη - Το πτώμα μια γυναίκας προκαλεί αναστάτωση στο χωριό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved