The Voice: Το κρυολόγημα δεν την πτόησε - Πήρε το χρυσό εισιτήριο για την επόμενη φάση!
Media

The Voice: Το κρυολόγημα δεν την πτόησε - Πήρε το χρυσό εισιτήριο για την επόμενη φάση!

Το σημερινό επεισόδιο του The Voice (20-11) είχε λίγο από όλα: μοναδικές ερμηνείες, σκηνικές παρουσίες και φυσικά πολλές ανατροπές από τους coaches.

Το The Voice of Greece είναι εδώ και αναζητεί εκείνον τον παίκτη, ο οποίος θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και τις απαιτήσεις του διαγωνισμού και να βγει νικητής.

Στο σημερινό επεισόδιο (20-11) είδαμε έναν έναν τους διαγωνιζόμενους να βάζουν τα δυνατά τους και να μην τους πτοεί τίποτα μποροστά στον στόχο τους, που ήταν ένας και κοινός για όλους: να κερδίσουν την είσοδό τους στα Battles. Μια ιδιαίτερη μονομαχία είδαμε on stage, με τρεις διαγωνιζόμενους από την ομάδα του Σάκη Ρουβα. Οι διαγωνιζόμενοι ήταν η Στεφανία, ο Αχιλλέας και ο Θοδωρής.

Και οι τρεις διαγωνιζόμενοι, σύμφωνα με την κριτική των τεσσάρων κριτών είναι ήταν εξαιρετικοί, ο καθένας με τις δυσκολίες του και με τις τυχόν ατέλειες, που ήθελαν μικροδιοσθώσεις. Στην κριτική της Στεφανίας, ο Σάκης Ρουβας την ρώτησε γιατί ακουγόταν λίγο διαφορετική, αλλά ωστόσο πολύ σωστή. Εκείνη παραδέχτηκε ότι την ταλαιπωρούσε ένα ελαφρύ κρυολόγημα.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν ικανό να την σταματήσει από την εκπλήρωση του στόχου της. Ο Σάκης την επέλεξε και προχώρησε μαζί της παρακάτω στην επόμενη φάση. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από την εμφάνισή της:

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Το πρώτο knockout έκλεισε με steal από την Παπαρίζου - Έκπληκτος ο Αργυρός!

The Voice: Δύσκολες αποφάσεις και δυνατές διεκδικήσεις

The Voice: Το «steal» του Ρουβά που «πάγωσε» τον Αργυρό – Επική μάχη των δύο coaches (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved