DWTS: Η φαντασμαγορική έναρξη του σόου και το εντυπωσιακό outfit της Βίκυς Καγιά!
Media

DWTS: Η φαντασμαγορική έναρξη του σόου και το εντυπωσιακό outfit της Βίκυς Καγιά!

DWTS: Στο σημερινό επεισόδιο (21-11) είδαμε μια ιδιαίτερη έναρξη, με μια πανέμορφη χορογραφία, με ρομαντικό στυλ, όλο πάθος και συναίσθημα.

Το Dancing with the Stars έχει επιστρέψει, με σκοπό να γεμίσει τα βράδια της Κυριακής με χαρούμενη διάθεση, μουσική και πολύ πολύ χορό.

Το σημερινό επεισόδιο του σόου (21-11) ξεκίνησε με το τραγούδι "Earned It" από τους The Weeknd και μια μοναδική χορογραφία των μοναδικών χορευτών, που μετέφερε στους τηλεθεατές μια άκρως ρομαντική διάθεση.

Η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά ήταν, για ακόμα μια φορά, άκρως εντυπωσιακή, με το ρούχο της ίδιας να κλέβει τις εντυπώσεις. Η Βίκυ, ως γνωστή fashion expert, δεν θα μπορούσε να φορέσει κάτι λιγότερο στιλάτο. Στο σημερινό 6ο live του σόου επέλεξε μια ολόσωμη φόρμα με διαφάνειες και ήταν άκρως αποκαλυπτική, με τα καλλίγραμα πόδια της να διαγράφονται μέσα στο ρούχο. Δίπλα της φυσικά, ο Λάμπρος Φισφής, πιο κομψός από ποτέ, με ένα fashion κοστούμι.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Η Βίκυ και ο Λάμπρος καλοσώρισαν τους κριτές, δίνοντας τον παλμό για την έναρξη του σόου. Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

DWTS: Πάνος Γιαννακόπουλος: «Δεν έχω ρυθμό. Έχω δύο αριστερά πόδια»

DWTS: Η μεγάλη αλλαγή στο σόου χορού - Όλα όσα αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά (video)

Καίτη Φίνου: Η επίσκεψη που δέχτηκε στο σπίτι του ηθοποιού από κριτή του DWTS (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved