DWTS: Μαριάννα Γεωργαντή: Η λαμπερή εμφάνιση που δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές!
Media

DWTS: Μαριάννα Γεωργαντή: Η λαμπερή εμφάνιση που δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές!

Στο σημερινό live του DWTS (21-11) είδαμε ανατροπές και αρκετές εντάσεις, αφού η κριτική επιτροπή διχάστηκε πολλές φορές και δεν δίστασε να το κρύψει. 

Το βράδυ της Κυριακής (21-11) πολλά ήταν τα διθυραμβικά σχόλια για τα ζευγάρια, αλλά δεν έλειψαν και εκείνα τα οποία κατεκεραύνωσαν τους παίκτες για την μέτρια απόδοσή τους.

Η Μαριάννα Γεωργαντή με τον παρτενέρ της Σπύρο, χόρεψαν Salsa και πραγματικά και οι δυο τους προσπάθησαν να δώσουν το κάτι παραπάνω. Δυστυχώς, η προσπάθειά του δεν είχε την απαιτούμενη επιτυχία, καθώς δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους κριτές και τα σχόλια ήταν αρκετά αρνητικά. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Η Μαριάννα δήλωσε πως ήθελε πολύ να τα πάει καλά και αυτός ήταν ο στόχος της, γιατί αυτό το σόου και η συμμετοχή της την έχουν κάνει πραγματικά πολύ χαρούμενη. Υπενθύμισε ότι όλοι οι διαγωνιζόμενοι χορεύουν για καλό σκόπο και ότι βρίσκεται στο Dancing with the stars για να ακούσει προσεκτικά τις κριτικές και να βελτιώνεται.

Μετά την κακή της κριτική μάλιστα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: "Δέχομαι όλα τα σχόλια, σας ευχαριστώ και με συγχωρείτε που δεν κατάφερε να ικανοποιήσω τις προσδοκίες σας".

Διαβάστε επίσης:

DWTS: Η Μιλλούση εντυπωσίασε - Η ιστορία με τα παπούτσια μπαλέτου, η χορογραφία που δίχασε και το 9!

DWTS: H ρομαντική χορογραφία που άναψε φωτιές - «Τι εννοείς του χτυπάς και δεν ανοίγει;»

DWTS: Εν αναμονή της βαθμολογίας, οι διαγωνιζόμενοι ... ταξιδεύουν στη Eurovision του 1977!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved