DWTS: H ρομαντική χορογραφία που άναψε φωτιές - «Τι εννοείς του χτυπάς και δεν ανοίγει;»
Media

DWTS: H ρομαντική χορογραφία που άναψε φωτιές - «Τι εννοείς του χτυπάς και δεν ανοίγει;»

Στο σημερινό επεισόδιο του DWTS (21-11) είδαμε εκπλήξεις, υπονοούμενα, αποκαλύψεις, αλλά και υπέροχες χορογραφίες, οι οποίες απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές.

"Φωτιές" άναψε η χορογραφία ρομαντικού χαρακτήρα της Τζώρτζιας Γεωργίου και του Αλέξανδρου Μπαχάριεφ. Εκείνος είχε δημιουργήσει μια ιδιαίτερη χορογραφία, άακρως ρομαντικού χαρακτήρα, με το βίντεο που προβλήθηκε πριν από την έναρξη της εμφάνισής τους να αφήνει αιχμές για ... ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ τους.

Μετά από την χορογραφία τους και εν αναμονή του σχολιασμού από τους κριτές, η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά αστειεύτηκε με το γεγονός και εκείνη έδωσε το λόγο στην Έλενα Λιζάρδου. Εκείνη, πριν μιλήσει για την χορογραφία και το πως τα πήγε το ζευγάρι, θέλησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για την μεταξύ τους "σχέση". "Εγω θελω να λυσω αυτο το θέμα μεταξύ σας", είπε χαρακτηριστικά με την Τζώρτζια να ξεκαθαρίζει ότι δεν της αρέσουν οι μικρότεροι άντρες και ότι δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους.

Ήταν ένα πολύ αστείο στιγμιότυπο και κατάφερε να δώσει ένα ακόμα boost στο σημερινό live, με όμορφη και χαρούμενη διάθεση, αλλά και πολύ χωρό.

Διαβάστε επίσης:

DWTS: Εν αναμονή της βαθμολογίας, οι διαγωνιζόμενοι ... ταξιδεύουν στη Eurovision του 1977!

DWTS: Η φαντασμαγορική έναρξη του σόου και το εντυπωσιακό ντύσιμο της Βίκυς Καγιά!

DWTS: Πάνος Γιαννακόπουλος: «Δεν έχω ρυθμό. Έχω δύο αριστερά πόδια»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved