Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος έδωσε spoiler: «Θα δώσω τη λύση για τη διαθήκη.Θα βρω ποιος το έχει κάνει»
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος έδωσε spoiler: «Θα δώσω τη λύση για τη διαθήκη.Θα βρω ποιος το έχει κάνει»

Ο Στέφανος Κυριακίδης, ο τηλεοπτικός Ιάκωβος Βρεττάκος από τη Γη της Ελιάς, μίλησε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, για την οικογένειά του και για τον ρόλο του στη σειρά!

«Κλείνω 60 χρόνια στο θέατρο. Η πρώτη μου παράσταση ήταν στα 16 μου. Είχε σπάσει ένας ηθοποιός το πόδι του και έπαιξα. Με το που βγήκα βέβαια δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω ούτε να τραγουδήσω», είπε χαρακτηριστικά!

Και πρόσθεσε: «Όταν με ρώτησαν κάποτε «πώς πήγες στην Επίδαυρο;» τους απάντησα «με τα μούτρα». Έπρεπε να τρέξω, υποδεχόμενοι τον Αγαμέμνονα και όπως τρέχαμε σκόνταψα στο μαρμαράκι και σύρθηκα με τα μούτρα μέχρι τον χορό».

Και τόνισε: «Θέλω να χαίρομαι και όχι να βασανίζομαι σε μια δουλειά. Αν κάποιος δεν είχε πρέπεουσα συμπεριφορά θα τα άκουγε εκείνη την ώρα. Άλλο το να φωνάξεις και άλλο η βρισιά. Το καταλαβαίνεις αν γίνεται με αγάπη», είπε ο ηθοποιός σχολιάζοντας τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο».

Και σημείωσε: «Αν σε προσβάλλει του αδειάζεις το κεφάλι. Σκέφτομαι όλους αυτούς που υπέστησαν βία και το ότι μίλησαν τώρα το θεωρώ μεγάλη λύτρωση και μεγάλο βάσανο, γιατί όλο αυτό το διάστημα -από όταν το υπέστησαν μέχρι και που μίλησαν- δεν σταμάτησαν να υποφέρουν. Αυτό για μένα ήταν επώδυνο».

«Στην Επίδαυρο ένας σκηνοθέτης άρχισε να βρίζει και στο διάλειμμα του είπα ότι θα μιλάει καλά. Θα σου επιβάλλω τον τρόπο που θα μου μιλάς», ανέφερε σχετικά και ξεκαθάρισε ότι έτσι είναι ο χαρακτήρας του.

«Δεν μπορώ να μην μιλάω. Έχω πει πολλές φορές «μέτρα μέχρι το 10» αλλά στα 5 έχω απαντήσει».

«Η οικογένειά μου είναι στήριγμα αλλά και εσύ πρέπει να είσαι αντάξιος να στηρίξεις έναν άνθρωπο που σε αγαπάει», τόνισε για την οικογένειά του.

Όσον αφορά τη Γη της Ελιάς, ο Στέφανος Κυριακίδης, έδωσε δυνατό spoiler!

O ηθοποιός υπογράμμισε: «Ήρθα να ανακατέψω τα πράγματα. Θα δώσω τη λύση στην περίπτωση της διαθήκης. Θα βρω ποιος το έχει κάνει»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Ο εφιάλτης επιστρέφει για τη Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη παίρνει ένα μήνυμα από τους απαγωγείς που την οδηγεί στην κατάρρευση

Η Γη της Ελιάς: Συγκινεί ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης μιλώντας για τη μάχη του πατέρα του με τον καρκίνο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved