Αποκλειστικό: GNTM spoiler: Μάθαμε ποιοι παίκτες αποχωρούν απόψε (22/11) και αύριο (23/11)!
Media

Αποκλειστικό: GNTM spoiler: Μάθαμε ποιοι παίκτες αποχωρούν απόψε (22/11) και αύριο (23/11)!

Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο κοντά στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό του GNTM φτάνουν οι παίκτες οι οποίοι βάζουν τα δυνατά τους για να φτάσουν μέχρι εκεί. 

Απόψε, Το τελικό Top10 του GNTM 4 μετά την οριστική αποχώρηση του Θάνου Δημητρίου είναι γεγονός και όλοι τους θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό.

Απόψε θα παρακολουθήσουμε την πιο χορταστική δοκιμασία αποχώρησης, μέχρι στιγμής, του διαγωνισμού, με τη φωτογράφο Νάσια Στουραΐτη να φωτογραφίζει τα μοντέλα στον απόηχο μιας φαντασμαγορικής βραδιάς βράβευσης, να τρώνε street food παρέα με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Αν και φαίνεται απλό, το σετ απαιτεί από τα μοντέλα να συνδυάσουν σωστά υλικά και μοντελικά «εργαλεία», για να πετύχουν τη λήψη, που θα τους κρατήσει στον διαγωνισμό, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Σκουλού και του Γιώργου Καράβα. Ποια μοντέλα απέχουν μια … μπουκιά από το να πάρουν τη δουλειά; Και σε ποιους έκοψε την όρεξη αυτή η φωτογράφιση; Σύμφωνα με πληροφορίες μας, εκείνος που αποχωρεί απόψε είναι ο Ντίνος ο οποίος είχε επιστρέψει για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.

Όμως, όπως δείχνουν οι εξελίξεις, ο Ντίνος δεν κατάφερε να αξιοποιήσει μέχρι το τέλος τη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε και έτσι αποχωρεί απόψε από το παιχνίδι.

Όσο για την αυριανή αποχώρηση (23/11), αυτή θα είναι η Μαρία η οποία στα τελευταία επεισόδια είδαμε πως δεν έχει καλές λήψεις και γενικότερα οι επιδόσεις της δεν είναι αυτές που θα περίμενε κανείς. Έτσι, στην αυριανή δοκιμασία, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, θα είναι εκείνη που θα βρεθεί στο bottom three και θα αποχωρήσει από το GNTM.

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Μια άβολη λήψη θα οδηγήσει στην οριστική αποχώρηση ενός μοντέλου

GNTM: Η σύζυγος του Καράβα τον βιντεοσκοπεί όταν χορεύει στο σπίτι και είναι υπέροχος

GNTM: Η καλύτερη φωτογραφία, τα κακεντρεχή σχόλια της Κυβέλης και η αποχώρηση που δεν περιμέναμε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved