Ράδιο Αρβύλα: Oι ευχές του Στάθη στη γυναίκα του και ο... προστάτης! (video+photos)
Media

Ράδιο Αρβύλα: Oι ευχές του Στάθη στη γυναίκα του και ο... προστάτης! (video+photos)

Για ακόμα ένα βράδυ, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα των Ράδιο Αρβύλα μας χάρισαν άφθονες στιγμές γέλιου! 

Έχουν άλλωστε και πολύ υλικό ως πρώτη ύλη για να προβάλλουν ξεκαρδιστικά βίντεο ενώ και οι σχολιασμοί τους πάντα χαρίζουν μοναδικές... συγκινήσεις!

Σήμερα λοιπόν την... τιμητική του είχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος όπως πάντα πήρε πρώτος τον λόγο για να πει το "Κρύο ανέκδοτο της ημέρας", τη δική του μίνι-στήλη που σταθερά κρατάει στην εκπομπή.

Ο Στάθης λοιπόν πριν καν αναφερθεί στο ανέκδοτό του που κάνει συνήθως τα υπόλοιπα μέλη της τηλεοπτικής παρέας των Ράδιο Αρβύλα να... παγώνουν, θέλησε να στείλει τις καλύτερες ευχές του δημόσια στο κορίτσι του, τη γυναίκα του όπως την αποκάλεσε. Πρόκειται για τη σύντροφό του Σοφία με την οποία είναι πολλά χρόνια μαζί, αν και δεν έχουν παντρευτεί ποτέ. Μοιράζονται την καθημερινότητά τους και μάλιστα το καλοκαίρι το περνάνε στην Αλόννησο όπου ο παρουσιαστής παραδίδει μαθήματα καταδύσεων στον υπέροχο και πλούσιο βυθό του νησιού.

Ο Στάθης λοιπόν σήμερα (22/11) θέλησε να ευχηθεί στο Σοφάκι του με αφορμή ένα μήνυμα που δέχτηκε από τηλεθεατή, τον Στιβ ο οποίος ήθελε μέσω των Ράδιο Αρβύλα να στείλει μήνυμα αγάπης στη γυναίκα του. Ο Στάθης άρπαξε την ευκαιρία και είπε ότι και εκείνος ήθελε να ευχηθεί στο Σοφάκι του που σήμερα έχει τα γενέθλιά της και να της πει ότι την αγαπάει... περισσότερο από ό,τι ο Στιβ τη δική του γυναίκα. Και αμέσως μετά είπε το κρύο ανέκδοτο της ημέρας, αφήνοντας με χιούμορ να εννοηθεί ότι η ιστορία που θα έλεγε αφορούσε τον ίδιο και τη γυναίκα του. Είπε λοιπόν ένα ανέκδοτο για... προστάτη που πραγματικά "πάγωσε" τους υπόλοιπους Ράδιο Αρβύλα. Δείτε το απολαυστικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Έτσι διαμορφώθηκε η μάχη της τηλεθέασης σε όλες τις εκπομπές, χθες 17 Νοεμβρίου

Ράδιο Αρβύλα: Το αρνί και ο… αρν-ι-τής – Επικά σχόλια στο Twitter

Ράδιο Αρβύλα: Ο Χασάν προκάλεσε φρενίτιδα! Τα σχόλια «γκρέμισαν» το Twitter (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved