Η τελευταία ώρα: Η Μαρίνα ανακαλύπτει στο μενταγιόν μια δύναμη που την τρομάζει
Media

Η τελευταία ώρα: Η Μαρίνα ανακαλύπτει στο μενταγιόν μια δύναμη που την τρομάζει

Η τελευταία ώρα: Η Έλλη δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη του Αλέξη ενώ η Κάτια αντιμετωπίζει τον Κωνσταντίνο για τα αισθήματά του και έρχονται επικίνδυνα κοντά

Η Σίλια ξεφεύγει από τους μπράβους της Άσπας χωρίς όμως να υπολογίσει ότι εκείνη ξέρει ακριβώς πως σκέφτεται. Την ίδια στιγμή η Έλλη απογοητευμένη από το ραντεβού της με τον 'Άγγελο' μιλάει στη Λουκία η οποία κρύβει την ανησυχία της για εκείνη.

Ο Μάρκος έρχεται σε ρήξη με τη Ζωή όταν της αποκαλύπτει ότι χρησιμοποίησε το μενταγιόν, όσο το άλλο του μισό βρίσκεται στα χέρια της Μαρίνας που ανακαλύπτει σε αυτό μια δύναμη που την τρομάζει.

Τέλος, η Έλλη δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη του Αλέξη ενώ η Κάτια αντιμετωπίζει τον Κωνσταντίνο για τα αισθήματά του και έρχονται επικίνδυνα κοντά.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Μαρίνα ανησυχεί μήπως βρέθηκαν νέα στοιχεία για το ατύχημα και παίρνει μια απόφαση για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των κoριτσιών.

Ο Ανδρέας πάει στο γραφείο αλλά τον περιμένει μια έκπληξη, ενώ συγχρόνως αρχίζει να έχει αμφιβολίες για τα συναισθήματα της Μαρίνας.

Ένα μήνυμα φέρνει τον Κωνσταντίνο σε δύσκολη θέση. Η Κική για άλλη μια φορά τα κάνει θάλασσα, αυτή τη φορά όμως οι συνέπειες θα είναι χειρότερες.

Η Άσπα αποφασίζει να δώσει ένα μάθημα στη Σίλια. Παράλληλα, Έλλη και Μάρκος βγαίνουν, ενώ εκείνος βλέπει τυχαία κάτι στο μενταγιόν που δεν είχε προσέξει μέχρι τώρα.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: GNTM spoiler: Μάθαμε ποιοι παίκτες αποχωρούν απόψε (22/11) και αύριο (23/11)!

Κατέρρευσε ο Καλλιάνος στον αέρα της εκπομπής μιλώντας για τους γονείς του που νοσούν από κορονοϊό!

Αθερίδης: Το απίστευτο περιστατικό με τον εγγονό του: «Το έσκασε 5 λεπτά και έχασα 15 χρόνια ζωής»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved