GNTM: Το απαιτητικό challenge που μεταμόρφωσε τους παίκτες σε... φρούτα και ο καλεσμένος - έκπληξη!
Media

GNTM: Το απαιτητικό challenge που μεταμόρφωσε τους παίκτες σε... φρούτα και ο καλεσμένος - έκπληξη!

GNTM 4:Το σημερινό επεισόδιο του GNTM είχε πολλές εκπλήξεις, εκπληκτικές αποδόσεις και φανταστικά κλικ, που ανέβασαν τον πήχη στα ύψη. Ποιος θα κατακτήσει την κορυφή;

Η φετινή σεζον του Greece's Next Top Model είναι πραγματικά απαιτητική, με τα μοντέλα σε κάθε επεισόδιο να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να βγάλουν την καλύτερη φωτογραφία.

Το σημερινό επεισόδιο (22-11) ήταν και εκείνο που σήμανε την έναρξη της τελικής 10αδας του διαγωνισμού, όπου σημαίνει και το τελικό countdown. Οι παίκτες είναι λογικό να έχουν περισσότερο άγχος, αλλά σίγουρα και περισσότερο ζήλο, για να κατακτήσουν την κορυφή. Από την έναρξη του επεισοδίου, είδαμε ένα ιδιαίτερο challenge, που ζητούσε άτομα αρκετά εμπορικά και commercial, για την καμπάνια μιας εταιρίας με γαλακτοκομικά προϊόντα και πιο συγκεκριμένα ενός γιαουρτιού. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με τον Γιώργο Καράββα να δίνει λεπτομέρειες για το concept του σημερινού challenge:

Το challenge μεταμόρφωσε τους παίκτες σε συνοδευτικά για το γιαούρτι, δηλαδή φρούτα ή δημητριακά. Τα παιδιά ετοιμάστηκαν στο θέμα του styling και μετά το σχετικό brief έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τα μοντέλα, τα βρήκαν "ακούρα" με τον υπεύθυνο της διαφημιστικής εταιρίας, που τους καθοδηγούσε, καθώς ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός.

Ο ίδιος έκανε μια πολύ σκληρή κριτική στην Αγάπη, αλλά και στην Όλγα, η οποία κατέληξε στο να χάσει τον έλεγχο των συναισθημάτων της και να κλαίει νευρικά. Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

H προσπάθεια της Κυβέλης, έκρυβε μάλιστα μια έκπληξη, με την Κυβέλη να αναρωτιέται ποιος είναι ο Hitchcock:

Στο τέλος του challenge, αποκαλύφθηκε το παιχνίδι που στήθηκε εναντίον των παικτών. Ο απαιτητικός account manager ήταν τελικά ένας ηθοποιός, ο οποίος είπε ότι το έκανε αυτό στα παιδιά, για να πάρουν ένα μάθημα ότι στη δουλειά πάντα μπορεί να υπάρχει κάποιος που θα είναι κακότροπος και υπερβολικά απαιτητικός. Αυτό ήταν κάτι αρκετά σημαντικό, γιατί έτσι τα μοντέλα έμαθαν ότι πρέπει πάντα να παραμένουν επαγγελματίες. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την "αποκάλυψη":

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Πρώην παίκτρια του GNTM ανυπομονεί για τον ερχομό του μωρού της και ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Αποκλειστικό: GNTM spoiler: Μάθαμε ποιοι παίκτες αποχωρούν απόψε (22/11) και αύριο (23/11)!

GNTM: Μια άβολη λήψη θα οδηγήσει στην οριστική αποχώρηση ενός μοντέλου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved