Η Γη της Ελιάς: Η ερωτική σκηνή Φίλιππου-Βασιλικής «δικαίωσε» το Twitter που τους θέλει ξανά μαζί!
Media

Η Γη της Ελιάς: Η ερωτική σκηνή Φίλιππου-Βασιλικής «δικαίωσε» το Twitter που τους θέλει ξανά μαζί!

Στο σημερινό επεισόδιο από τη Γη της Ελιάς (22-11) είδαμε ανατροπές και μια σκηνή, που την περιμέναμε και την ζητούσαμε πολύ.

Οι εξελίξεις της σειράς, όσο περνούν τα επεισόδια είναι καταιγιστικές και μας έχουν συγκλονίσει.

Η Γη της Ελιάς είναι μια δραματική σειρά, με φανατικό κοινό που αδυμωνεί για τις εξελίξεις και πραγματικά θέλει να τις ορίσει. Ο Φίλιππος και η Βασιλική είναι ένα ζευγάρι, που πραγματικά μας έχει ταλαιπωρήσει και έχουν ταλαιπωρηθεί και εκείνοι πολύ. Ερωτεύτηκαν και οι εξελίξεις τους προλαβαίνουν και τους χωρίζουν πάντα. Είδαμε ότι ο Φίλιππος μπήκε στη φυλακή για χάρη της και για να της δείξει πόσο έχει μετανιώσει.

Ο ίδιος της έχει πει ότι πρώτη φορά ερωτεύεται έτσι και ότι δεν αντέχει να ζει μακριά της. Μόλις βγήκε από τη φυλακή, κατάλαβε ότι το μόνο που θέλει είναι να βρίσκεται κοντά σε εκείνη και το παιδί τους. Η Βασιλική, από την πλευρά της, φοβάται την αντίδραση της οικογένειάς της όταν πληροφορηθούν το τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους. Σήμερα όμως έγινε η ανατροπή.

Φίλιππος και Βασιλική είναι πάλι μαζί, με ένα φιλί και μια ερωτική σκηνή, που περιμέναμε με ανυπομονησία, όχι μόνο εμείς, αλλά και το Twitter, που έκανε "πάρτι" από τη χαρά του. Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Mega Spoiler: Η Χάιδω θα ζητήσει συγγνώμη από τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος έδωσε spoiler: «Θα δώσω τη λύση για τη διαθήκη.Θα βρω ποιος το έχει κάνει»

Η Γη της Ελιάς: Η υγεία της Μυρτάλης επιδεινώνεται και η Αντιγόνη την πιέζει να πάνε στο νοσοκομείο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved