Η Γη της Ελιάς: Η αγωνία για την οικογένεια του Λυκούργου δείχνει να μην έχει τέλος
Media

Η Γη της Ελιάς: Η αγωνία για την οικογένεια του Λυκούργου δείχνει να μην έχει τέλος

Τι θα δούμε σήμερα, 24 Νοεμβρίου στη σειρά, Η Γη της Ελιάς

Ο Δημήτρης κάνει στον Ανέστη μια πρόταση στην οποία δύσκολα θα αντισταθεί, αφού βλέπει ότι θα βγάλει «εύκολα» χρήματα. Ο Στάθης παίρνει τηλέφωνο την Ιουλία και από τον διάλογό τους διαφαίνεται ο έρωτάς τους που τους οδηγεί, γι’ ακόμα μια φορά, σε αδιέξοδο. Οι απαγωγείς του μωρού της Ισμήνης εμφανίζονται πάλι και η αγωνία για την οικογένεια του Λυκούργου δείχνει να μην έχει τέλος.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε:

Η αγωνία εντείνεται όταν οι απαγωγείς επικοινωνούν με την Ισμήνη και τον Λυκούργο για να μεθοδεύσουν την παράδοση των λύτρων. Ο άνθρωπος του Κωνσταντίνου παρακολουθεί τη διαδικασία κρυφά, με σκοπό να εντοπίσει ποιος έχει αρπάξει το μωρό. Την τελευταία στιγμή, όμως, η παράδοση ακυρώνεται κι η Ισμήνη φοβάται πως δεν θα ξαναδεί το παιδί της. Ο Στάθης νιώθει να ασφυκτιά από τους διαρκείς ελέγχους της Αρετής και δεν μπορεί να βγάλει την Ιουλία από το μυαλό του. Ο Δημήτρης εξομολογείται στην Αθηνά πως δεν την έχει ξεπεράσει, αλλά εκείνη είναι άκαμπτη και σκληρή απέναντί του. Το κέφι του θα χαλάσει ακόμα περισσότερο όταν η Άννα, για να τον εκδικηθεί, θα του κάψει το αυτοκίνητο. Ο Στέφανος και η Ιουλία βρίσκονται δίπλα στη Μυρτάλη, η οποία παλεύει να ανακάμψει από την πνευμονία, ενώ μια απρόσμενη συνάντηση τους περιμένει στο νοσοκομείο.

Η Αρετή πηγαίνει στο νοσοκομείο και βλέπει τον Στέφανο να μιλά με την Ιουλία.
Η Αναστασία αποκαλύπτει στον Ιάκωβο πως η Αθηνά σκοπεύει να μεταβιβάσει το μισό μερίδιό της από την περιουσία των Βρεττάκων στη Μυρτάλη. Ο Ιάκωβος το μεταφέρει στην Ιουλία κι αυτή, με τη σειρά της, απαιτεί από τον Ισίδωρο και τον Μάνο να κάνουν το ίδιο.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Η παράδοση του μωρού ακυρώνεται κι η Ισμήνη φοβάται πως δεν θα το ξαναδεί

Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος έδωσε spoiler: «Θα δώσω τη λύση για τη διαθήκη.Θα βρω ποιος το έχει κάνει»

Η Γη της Ελιάς: Ο εφιάλτης επιστρέφει για τη Μυρτάλη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved