GNTM: Η δοκιμασία ανέθεσε στα μοντέλα να στείλουν μηνύματα, με τον πιο... παραδοσιακό τρόπο!
Media

GNTM: Η δοκιμασία ανέθεσε στα μοντέλα να στείλουν μηνύματα, με τον πιο... παραδοσιακό τρόπο!

GNTM 4: Το GNTM είναι το απόλυτο παιχνίδι μόδας, με ευφάνταστα concept κάθε εβδομάδας και εξελίξεις που... κόβουν την ανάσα.

Το σημερινό επεισόδιο του Greece's Next Top Model (23-11) έκρυβε εκπλήξεις, με την Κυβέλη να προκαλεί και πάλι τα βλέμματα.

Μετά από το "Θάρρος ή Αλήθεια", που πραγματικά έκανε ακόμα πιο έντονη την αντιπαλότητα στο σπίτι, ακολούθησε η δοκιμασία αποχώρησης, η οποία ήταν αρκετά απαιτητική, κάτι που ήταν απόλυτα φυσιολογικό, εφόσον μιλάμε για την τελικά 9αδα του διαγωνισμού.

Το concept ήταν ιδιαίτερο και σε στυλ ρομαντικό, αφού η φωτογράφηση έλαβε χώρα στον Βοτανικό κήπο. Τα μοντέλα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν ως συναίσθημα την προσμονή και την νοσταλγία, καθώς έπρεπε να κάνουν ένα ταξίδι στο χρόνο, τότε που η επικοινωνία δεν ήταν όπως σήμερα και για να επικοινωνήσουν οι άνθρωποι έπρεπε να στείλουν ένα γραμμα. Τα παιδιά έδειξαν ιδιαίτερο ενθουσιασμό για το κονσεπτ και ανυπομονούσαν να μάθουν τα props, που θα χρησιμοποιούσαν.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την δοκιμασία αποχώρησης:

Η Όλγα, ως το μοντέλο που πήρε τη δουλειά στην προηγούμενη δοκιμασία, έπρεπε να μοιράσει το props, για να ξεκινήσει η φωτογράφιση. Είχε να μοιράσει 3 σαϊτες, 2 γράμματα, 1 τηλέφωνο και 2 μολύβια. Το disadvantage ήταν το τηλέφωνο, το οποίο πήγε εντελώς στοχευμένα στη Κυβέλη. Η Όλγα Ντάλλα είπε ότι την θεωρεί δυνατή παίκτρια, ότι δεν το έχει με την κίνηση και θέλει να την κουράσει. Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου έγινε έξαλλη και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι όλα αυτά που ειπώθηκαν δεν έχουν καμία βάση.

Ποιος θα είναι εκείνος που θα κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία και θα καταφέρει το απόλυτο κλικ;

Διαβάστε επίσης:

GNTM: To παιχνίδι που άναψε φωτιές στη βίλα, τα ζευγάρια και τα... τρυφερά φιλιά!

GNTM: Η ιδιαίτερη δοκιμασία με την Ισμήνη, το απροσδόκητο bottom two και η αποχώρηση!

GNTM: H δοκιμασία αποχώρησης, το street food, η Ισμήνη και το disadvantage που συζητήθηκε όσο ποτέ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved