GNTM: H δοκιμασία αποχώρησης, το street food, η Ισμήνη και το disadvantage που συζητήθηκε όσο ποτέ!
Media

GNTM: H δοκιμασία αποχώρησης, το street food, η Ισμήνη και το disadvantage που συζητήθηκε όσο ποτέ!

GNTM 4: Το σημερινό επεισόδιο του GNTM έκρυβε αποκαλύψεις, τσακωμούς και το γεγονός ότι ξεκάθαρα οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο στρατόπεδα.

Ο φετινός τέταρτος κύκλος του Greece's Next top Model είναι ίσως και ο πιο απαιτητικός, με τον ανταγωνισμό να έχει χτυπήσει κόκκινο και τις εντάσεις μεταξύ των παικτών να πρωταγωνιστούν.

Στα τελευταία επεισόδια έχουμε δει ξεκάθαρα πλέον ότι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου σαν προσωπικότητα αποτελεί την πέτρα του σκανδάλου, με τα υπόλοιπα παιδιά στην πλειοψηφία τους να έχουν ανοιχτή κόντρα μαζί της, γιατί δεν αντέχουν την συμπεριφορά της. Η ίδια έχει χαρακτηριστεί υπεροπτική και σνομπ. Μάλιστα, λίγο πριν από την δοκιμασία έιδαμε να εκτυλίσσεται στη βίλα του GNTM ένα πραγματικός χαμός μεταξύ των διαγωνιζόμενων, οι οποίοι πλέον είπαν ξεκάθαρα και ανοιχτά τη γνώμη τους για την Κυβέλη και την στατηγική που ακολουθεί μέσα στον διαγωνισμό. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Το σημερινό θέμα της δοκιμασίας είχε να κάνει με την αντίθεση των Oscars και του street food. Πιο συγκεκριμένα, τα μοντέλα επέστρεψαν από το πάρτυ μετά την τελετή των Oscars και κατέληξαν να τρώνε street food με μια παρτενέρ. Εκεί κρυβόταν και το πρόσωπο έκπληξη, όπου ήταν η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου και ήταν εκεί, για να συμβουλέψει τα παιδιά, να φωτογραφηθεί μαζί τους και να τους δώσει το δικό της vibe. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Σε όλο το κλίμα της τεταμένης κατάστασης με την Κυβέλη, κινήθηκε και το disadvantage της σημερινής φωτογραφίας αποχώρισης, το οποίο πήγε απευθείας σε εκείνη. Αυτό είχε να κάνει με την καθοδήγηση και την βοήθεια που θα είχε εκείνη στο σετ της δοκιμασίας, κάτι αρκετά σημαντικό, αφού μέσα από αυτό θα μπορούσε πλήρως να αντιληφθεί το concept. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με το που έδωσε η Ειρήνη, νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, στην Κυβέλη:

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Το απαιτητικό challenge που μεταμόρφωσε τους παίκτες σε... φρούτα και ο καλεσμένος - έκπληξη!

Πρώην παίκτρια του GNTM ανυπομονεί για τον ερχομό του μωρού της και ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Αποκλειστικό: GNTM spoiler: Μάθαμε ποιοι παίκτες αποχωρούν απόψε (22/11) και αύριο (23/11)!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved