Κάτι Ξαναψήνεται: Το Κρητικό πιάτο και η κόντρα που ξέσπασε "χόρτασαν" το Twitter!
Media

Κάτι Ξαναψήνεται: Το Κρητικό πιάτο και η κόντρα που ξέσπασε "χόρτασαν" το Twitter!

Στο σημερινό επεισόδιο του Κάτι Ξαναψήνεται (24-11) είδαμε πραγματικά τα πάντα, με τα υπονοούμενα στα τραπέζι να πηγαίνουν και να έρχονται 

Είναι η αγαπημένη απογευματινή συνήθεια και οι τηλεθεατές πραγματικά λατρεύουν να το παρακολουθούν και να παίρνουν ιδέες για νέες αυνταγές.

Αυτην την εβδομάδα, η παρέα είναι κάπως ιδιαίτερη και μια κόντρα, που πραγματικά δεν έχει προηγούμενο. Ο Δημήτρης, ο οικοδεσπότης της Δευτέρας και ο Γιάννης, εκείνος της Τρίτης δεν έχουν καθόλου καλή σχέση μεταξύ τους, μιας και είναι ξεκάθαρο ότι μεταξύ τους υπάρχει μια "κακή ενέργεια". Στο σημερινό επεισόδιο (24-11), τους είδαμε να τσακώνονται στο τραπέζι, να μιλάει ο ένας αρνητικά για την μαγειρική του άλλου και η ατμόσφαιρα ήταν κάπως τεταμένη.

Η σημερινή οικοδέσποινα, έβαλε τα δυνατά της, για να ευχαριστήσει τους καλεσμένους της, αν και πολλά από εκείνα που σέρβιρε ήταν με έτοιμα υλικά και όχι χειροποίητα. Αυτό που έκανε περισσότερη θετική εντύπωση ήταν το κυρίως πιάτο της, εμπνευσμένο με άρωμα Κρήτης, με τίτλο "Σιουφιχτά με Απάκι".

Το Twitter πήρε φωτιά και έκανε άρτι στα σχόλια, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα ντυσίματα, στο φαγητό και τα "έτοιμα υλικά". Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Κάτι ξαναψήνεται: Η απάντηση του παίκτη μας «έκαψε» τον εγκέφαλο! «Παγωτό» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κάτι Ξαναψήνεται: Το «μαμαδίστικο» μενού και ο «ζωηρός» οικοδεσπότης έβαλαν φωτιά στο Twitter!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved