Βανδή – Μπισμπίκης: Το παρασκήνιο της πρώτης δημόσιας εμφάνισης-«Η πρόταση έγινε στην Δέσποινα…»
Media

Βανδή – Μπισμπίκης: Το παρασκήνιο της πρώτης δημόσιας εμφάνισης-«Η πρόταση έγινε στην Δέσποινα…»

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν  την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση και... μάθαμε το παρασκήνιο αυτής της εξόδου! 

Το ζευγάρι βρέθηκε στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Τεχνών 100 και στα εγκαίνια του Λάκη Λαζόπουλου.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έφτασαν μαζί στον χώρο,τα φλας άστραψαν και το κυνηγητό των ρεπόρτερ δεν είχε σταματημό, όμως ποιο είναι το παρασκήνιο της πρώτης κοινής δημόσιας εμφάνισης!

Το παρασκήνιο της πρώτης επίσημης δημόσιας εμφάνισης της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη αποκάλυψε ο διοργανωτής του συγκεκριμένου event, Δημήτρης Λιάρος στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στην κάμερα του Happy Day!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Βοήθησα στο στήσιμο αυτής της βραδιάς και φυσικά το talk of the town ήταν η εμφάνιση Βανδή – Μπισμπίκη. Αυτό επισκίασε όλα τα υπόλοιπα αλλά ευτυχώς λειτούργησε θετικά για τον σκοπό της εκδήλωσης. Το ξέραμε ότι θα έρθουν. Το ξέραμε λίγες μέρες πριν όταν είχε ανταποκριθεί θετικά στην πρόκληση. Βεβαίως με τους καλλιτέχνες πάντα κρατάς μια επιφύλαξη γιατί όταν σου λένε ένα «ναι»… Η πρόταση έγινε από όσο ξέρω στη Δέσποινα Βανδή η οποία είχε απαντήσει θετικά. Δε ξέραμε ότι θα έρθει με τον Μπισμπίκη, το φανταζόμασταν, το ελπίζαμε αλλά δε το ξέραμε. Μας επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα πριν έρθει»!

Δείτε τα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα από το Happy Day και αν δεν είδατε την πρώτη τους δημόσια έξοδο, δείτε την στην gallery!

Διαβάστε επίσης:

Μπισμπίκης - Βανδή: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους είναι γεγονός! Πού εμφανίστηκαν μαζί; (photos)

Βανδή – Μπισμπίκης: Καρέ καρέ η άφιξή τους από την Ιταλία - Φωτό από το αεροδρόμιο

J2US: Η Βανδή πήγε Ιταλία με τον Μπισμπίκη αλλά δεν περίμενε κανείς την «μπηχτή» του Κοκλώνη on air

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved