Θωμάς Κινδύνης:Με πήγε στο σπίτι αλλά ήμουν… άγριος. Αν υπάρξει σεξουαλική παρενόχληση γίνομαι θηρίο
Media

Θωμάς Κινδύνης:Με πήγε στο σπίτι αλλά ήμουν… άγριος. Αν υπάρξει σεξουαλική παρενόχληση γίνομαι θηρίο

Ο Θωμάς Κινδύνης μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα για την σεξουαλική παρενόχληση και το bullying που έχει βιώσει, τη σχέση του με τις γυναίκες, αλλά και την απόφασή του να γίνει σύμβουλος βελτίωσης της ζωής.

Ο Θωμάς Κινδύνης είπε: «Είμαι 47 χρόνια στο θέατρο, σε λίγο θα κλείσω τα 70. Ο χρόνος είναι υποκειμενική διαδικασία. Είχα πολλούς μαθητές όλα αυτά τα χρόνια. Η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεκίνησε από εδώ, μόλις τελείωσε τη δραματική σχολή».

Και πρόσθεσε: «Έχω βιώσει και ανταγωνισμό, και με ευθύ τρόπο και εξ… υπογείου. Ήταν ανταγωνισμός ή φανερή εχθρότητα. Ένας συνάδελφος μου δημιούργησε άσχημες καταστάσεις επί σκηνής και έγινε τεράστιο θέμα τότε, ήταν υποτιμητικός»!

«Όταν ήμουν 19 χρονών, κυρία μου είπε έλα μαζί μου για να σου δώσω ρόλο. Με πήγε στο σπίτι αλλά ήμουν… κακός και άγριος. Αν υπάρξει σεξουαλική παρενόχληση γίνομαι θηρίο», εξήγησε ο Θωμάς Κινδύνης σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε νεαρή ηλικία.

«Έγινα πατέρας πολύ μεγάλος, αλλά με σύζυγο νεότερη κατά 10 χρόνια. Μπήκε ένα καινούργιο σύμπαν στη ζωή μου. Η σύζυγός μου ήταν πρώην μαθήτριά μου. Τώρα είμαστε και συνεργάτες και ασχολείται με το παιδικό θέατρο», είπε για τη σύζυγό του, ενώ σχετικά με τη σχέση του με τις γυναίκες ο Θωμάς Κινδύνης ανέφερε ότι «Έχω κάνει δύο επίσημους γάμους και μία συμβίωση. Ο γάμος θέλει γερό κουπί, πιστεύω στην οικογένεια και στο γάμο, αλλά πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει με τον εαυτό σου τι θέλεις».

«Συνεργάζομαι με τη Μαρία Παπαλάμπρου, που ήταν μαθήτριά μου και σχέση μου πριν πολλά χρόνια. Με τις πρώην συζύγους μου διατηρώ πολύ καλές σχέσεις, γιατί να είσαι εχθρός;», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

«Έχω μετανιώσει που λόγω δουλειάς ο γιος μου μπαίνει σε ένα περιθώριο, τον αγαπάω πολύ, αλλά θεωρητική αγάπη είναι μη αγάπη. Το 2022 τον ετοιμάζουμε να πάει φαντάρος. Είμαι υπέρ του να κόβεται ο ομφάλιος λώρος. Εκείνος ασχολείται με τα αυτοκίνητα», ανέφερε ο ίδιος για τη σχέση του με το γιο του.


«Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τον άνθρωπο και πιστεύω ότι τα πάντα διέπονται από φυσικούς νόμους. Χρειάζεται να τους ξέρουμε για να οικοδομήσουμε μια υγιή πνευματική ζωή και να είμαστε ευτυχισμένοι», είπε κλείνοντας σχετικά με την απόφασή του να γίνει σύμβουλος βελτίωσης της ζωής.

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλη η Μαρία Φιλίππου για το πρόωρο τέλος της παράστασης «Συνοικία το Όνειρο» - Η καταγγελία της

Ποινή φυλάκισης 28 μηνών με 3ετή αναστολή στον τράπερ για την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό!

Καλογεροπούλου: «Απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Σερβετάλης! Πώς στήθηκε μια παράσταση με ανεμβολίαστο;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved