Media

Ποινή φυλάκισης 28 μηνών με 3ετή αναστολή στον τράπερ για την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό!

Gossip-tv Team

Τελευταία εξέλιξη: Την καταδίκη του γνωστού τράπερ και δύο ακόμη ατόμων για την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό στις αρχές Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκε υπάλληλος καφετέριας, αποφάσισε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών σύμφωνα με την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 28 μηνών με τριετή αναστολή στον τράπερ και σε έναν ακόμη συγκατηγορούμενό του, αναγνωρίζοντάς τους το ελαφρυντικό της νεανικής ηλικίας.

Ποινή 36 μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στον τρίτο κατηγορούμενο, ο οποίος συνεπλάκη αρχικώς με το θύμα, ενώ αθωώθηκε ο τέταρτος κατηγορούμενος που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο. Οι τρεις κρίθηκαν ένοχοι για βαριά σωματική βλάβη από κοινού, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο τράπερ κατά την απολογία του υποστήριξε: «Το θύμα ήταν εριστικό και προκλητικό πάντα. Ο Χ. ήταν αναστατωμένος με το θύμα, το οποίο πέρασε από το σημείο που βρισκόμασταν και έκανε χειρονομίες προς σε εμάς. Αναστατωθήκαμε μεταξύ μας και είπαμε να πάμε στο μαγαζί που δουλεύει για να συζητήσουμε. Βγαίνουμε από το αμάξι, ο παθών ήταν απ’ έξω και άρχισε να μας βρίζει. Ο Χ. τον ακολούθησε στο μαγαζί. Το θύμα έκανε συνεχώς μια κίνηση ότι θα βγάλει μαχαίρι από την τσέπη. Πήραμε τις πεταλούδες από το αμάξι και τις κρατούσαμε στο χέρι. Ανέβηκε η ένταση, προσπάθησα να τους χωρίσω και πάνω στο μπουλούκι έγινε ότι έγινε».

Στη συνέχεια όπως είπε, θόλωσε. «Είδα το θύμα να τρέχει προς το μέρος μας με μαχαίρι και να μας λέει “θα πεθάνετε”. Βγήκε έξω το θύμα και πέτυχε τον Β. κάτω από το στήθος».

Ο κατηγορούμενος στον οποίο αποδίδεται πως μαζί με τον γνωστό τράπερ μαχαίρωσαν το θύμα, είπε στην απολογία του: «Καθόμουν στην πλατεία με τον Χ. και περιμέναμε τους άλλους δυο κατηγορουμένους. Χτυπούσε το τηλέφωνο του Χ. και μου είπε ότι έγιναν κάτι κουβέντες, μια παρεξήγηση με το θύμα. Συμφωνήσαμε να μη κάνουμε κάτι» είπε ο κατηγορούμενος, με την πρόεδρο να τον ρωτά τι ακριβώς μπορεί να έκαναν.

Ο κατηγορούμενος ξεκαθάρισε ότι εννοούσε πως δε θα προχωρούσαν τη συζήτηση για το θέμα. «Το θύμα πέρασε δυο φορές με τη μηχανή από το σημείο που βρισκόμαστε και έκανε άσεμνες χειρονομίες. Εμείς δεν αντιδράσαμε και πέρασε ξανά κι έκανε τα ίδια. Όποτε εμείς θέλαμε να σταματήσει να γίνεται αυτό το πράγμα. Όταν βγήκε έξω από την καφετέρια το θύμα είχε άγριες διαθέσεις. Μπήκε μέσα και τον ακολούθησε ο Χ., είχαν διάλογο μεταξύ τους και ξεκίνησε τσακωμός. Το θύμα έκανε κίνηση ότι θα βγάλει κάτι από την τσέπη του και έτσι έγιναν όλα. Φοβηθήκαμε. Μετά βγάλαμε κι εμείς μαχαίρια για να τον φοβίσουμε. Πάνω στον τσακωμό έγιναν όλα».

Το θύμα, που δέχτηκε έξι μαχαιριές, υποστήριξε πως η πρόθεση των δραστών της επίθεσης δεν ήταν να τον σκοτώσουν.

Δείτε το ρεπορτάζ παραπάνω από την εκπομπή, Mega καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved