Μόλις Χθες: Η Λουίζα είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με την εκταφή
Media

Μόλις Χθες: Η Λουίζα είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με την εκταφή

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (26/11), η Έλενα, έξαλλη αφού έμαθε πως ο Μιχάλης κοιμήθηκε με τη Λουίζα, φεύγει απ’ το σπίτι και πάει να την βρει στο ξενοδοχείο.

Ο Μιχάλης έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αντώνη και τον ρωτάει ευθέως για την πλαστή νεκροψία, ενώ παράλληλα ψάχνει την Έλενα και προχωράει τα πλάνα για το resort.
Η Λουίζα είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με την εκταφή, παρά τις προσπάθειες του Σπύρου και της Νόρας να την μεταπείσουν. Ο Χρήστος προλαβαίνει την Κέλλυ πριν εκείνη κι ο Στάθης φύγουν για Αθήνα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Η Έλενα κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τον Μιχάλη και τη Λουίζα σε απόσταση ενώ και οι δυο τους δεν μπορούν να πάψουν να σκέφτονται αυτό που συνέβη μεταξύ τους στην Ιταλία. Ο Σπύρος τους υποπτεύεται και θέλει και αυτός πάση θυσία να τους κρατήσει μακριά. Η Λουίζα συναντά τον Μιχάλη που της αποκαλύπτει ότι έχει βρει τον τρόπο να μάθουν μαζί την αλήθεια για τα αίτια της δολοφονίας του Αλέξανδρου Κεχαγιά και την πείθει να συμφωνήσει στην εκταφή του πατέρα της. Η απόφαση αυτή βρίσκει αντίθετους τον Σπύρο, τη Νόρα και την Έλενα. Ο Θάνος, στην προοπτική να χάσει τη Μαρία, δεν αντέχει και της εξομολογείται κάποια συναισθήματά του. Ο Σταύρος τελειώνει τη σχέση του με τη Νόρα αλλά δυστυχώς η Κορίνα έχει προλάβει να διαπιστώσει ότι κάτι τρέχει και τον διώχνει. Η Μαρία πλημμυρίζει από χαρά που έχει αποκαταστήσει τη σχέση της με τον Μιχάλη.

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης επιφυλάσσει για την Έλενα μια δυσάρεστη αποκάλυψη

Μόλις Χθες: Η Έλενα βάζει σε κίνδυνο της ζωή της Μαρίας - Αποκλειστικά στιγμιότυπα

Μόλις Χθες: Η Μαρία σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι ο Αντώνης πλήρωσε για την πλαστή νεκροψία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved