Η τελευταία ώρα: Η οργή του Νικόλα οδηγεί σε μια σειρά από ξεσπάσματα που ταράζουν τις ισορροπίες
Media

Η τελευταία ώρα: Η οργή του Νικόλα οδηγεί σε μια σειρά από ξεσπάσματα που ταράζουν τις ισορροπίες

Η τελευταία ώρα: Η  Κάτια σε μια ακόμη απόπειρα να πλησιάσει τον Κωνσταντίνο, τον παρακολουθεί, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι κάποιος παρακολουθεί την ίδια.

Η Κάτια αντιμετωπίζει την Μαρίνα για το σημείωμα που βρήκε ενώ η Έλλη εκμυστηρεύεται στη Λουκία ότι δεν πρέπει να μιλήσει στην ψυχίατρο, όσο ο Ανδρέας βρίσκεται στο γραφείο της τελευταίας, ζητώντας της να του αποκαλύψει όσα θα μάθει από την κόρη του.

Ταυτόχρονα εμφανίζεται στη Ζωή ένα πρόσωπο από το παρελθόν που προκαλεί την ανησυχία του Μάρκου ενώ η οργή του Νικόλα οδηγεί σε μια σειρά από ξεσπάσματα που ταράζουν τις ισορροπίες και φέρνουν στην επιφάνεια πληγές από το παρελθόν.

Τέλος, η Κάτια σε μια ακόμη απόπειρα να πλησιάσει τον Κωνσταντίνο, τον παρακολουθεί, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι κάποιος παρακολουθεί την ίδια.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Έλλη προσπαθεί να ζήσει με τους εφιάλτες της, ενώ η Λουκία είναι πολύ ανήσυχη για την ψυχολογία της κόρης της.

Ένα ακόμα άρθρο για το ατύχημα θα κάνει την Κάτια να λυγίσει για πρώτη φορά στη σκέψη να τους ανακαλύψουν. Η συνάντηση Μαρίνας και Ανδρέα φέρνει ένταση που θα τον κάνει να νιώσει μεγάλη πίεση.

Στο δείπνο ο Νικόλας φέρνει σε δύσκολη θέση τη Λουκία, ενώ αργότερα μαθαίνει κάτι που θα τον κάνει να βγει από το "συννεφάκι" του.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς: Η απαγωγή του μωρού δίχασε το Twitter - Επικά σχόλια

Σασμός: Ο «άξεστος» Στεφανής επέστρεψε σε flashback και οι τηλεθεατές αποθέωσαν τον Μαθιό

Σασμός: Η Καλλιόπη πιστεύει στα φαντάσματα και η σκηνή με τον παπά στο νεκροταφείο έγινε viral

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved